پریا حمزهئی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تشکلهای دانشجویی باید برای دوران بعد از فارغالتحصیلی نیز زمینهای را فراهم آورند تا جهاد آغاز شده در دوران دانشجویی ادامه پیدا کند و به نتایج اصلی و پایدار خود برسد.
وی اضافه کرد: پیگیری مطالبات مردمی و ایجاد حلقه میانی نخبگانی بین مردم و مسئولین، گفتمانسازی در جامعه بهمنظور کمک به حل مشکلات و مسائل کشور، محور اصلی فعالیتهای قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی لرستان است.
دبیر واحد بانوان قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی لرستان ادامه داد: مطالبهگری در قرارگاه احمدی روشن ویژگیهایی دارد، از جمله اینکه باید عالمانه باشد؛ یعنی کلیگویی نکنیم بلکه باید تمرکز کرده و مسئله را بشناسیم. بعد با قول نرم پیگیری میکنیم و اگر نشد به تدریج دامنه فشارهای قانونی و اجتماعی را زیاد میکنیم.
حمزهئی گفت: قرارگاه شهید احمدی روشن در تلاش است تا با رویکردی علمی و تخصصی و با اولویت اقتصاد، نیازها و مشکلات موجود در جامعه و کشور را شناسایی و بررسی کند و این قرارگاه به عنوان یک بستر برای آموزش و ترویج کنشگری مسئله محور، به دنبال ایجاد فضایی پویا و فعال است که در آن افراد بتوانند با شناسایی مشکلات واقعی جامعه و ارائه راهحلهای مبتنی بر دانش، در راستای ارتقاء کیفیت زندگی و بهبود وضعیت اجتماعی گام بردارند.
وی با بیان اینکه قرارگاه شهید احمدی روشن با رویکردی علمی و تخصصی، اقدام به شناسایی و تجزیه و تحلیل نیازها و چالشهای کلان موجود در جامعه و کشور میکند، تصریح کرد: این قرارگاه با توجه به اولویتهای اقتصادی و اجتماعی، به بررسی مباحثی چون ناکارآمدیها در سیستمهای اقتصادی، عدم انطباق سیاستهای جاری با نیازهای واقعی جامعه و مشکلات زیرساختی میپردازد که پس از فرآیند شناسایی و تحلیلی این مسائل، قرارگاه نه تنها به دنبال ریشهیابی دقیق مشکلات است، بلکه با بهرهگیری از دانش تخصصی و همکاری نخبگان و کارشناسان در حوزههای مختلف، بر آن است تا راهحلهای علمی و قابلاجرا ارائه کند. هدف ما این است که با رویکردی مبتنی بر پژوهش و تجربیات عملی، بهینهسازی نظامهای اقتصادی و اجتماعی کشور را در راستای دستیابی به توسعه پایدار تسهیل کنیم.
دبیر واحد بانوان قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی لرستان بیان کرد: از اهداف دیگر قرارگاه احمدی روشن، شناسایی و عملیاتی کردن طرحها و ایدههای نوین به منظور پاسخگویی به نیازهای جامعه و میهن عزیزمان است.
حمزهئی به برخی از اهداف کلیدی قرارگاه اشاره کرد و یادآور شد: توسعه و ارتقاء تحقیقات(افزایش ایجاد و گسترش ظرفیتهای پژوهشی در حوزههای مختلف)،همکاری میان نهادها( ایجاد همگرایی میان دانشگاهها، پژوهشگاهها و نهادهای دولتی و خصوصی برای بهبود کیفیت خدمات و تولید علم) مشارکت اجتماعی و علمی( جلب مشارکت عموم و نخبگان جامعه در طرحهای علمی و فرهنگی)، شناسایی و کمک به حل مسائل استان( بررسی و شناسایی مشکلات و چالشهای استان و ارائه راهکارهای عملی به منظور بهبود وضعیت عمومی و اجتماعی)، ایجاد حلقه میانی نخبگانی بین مردم و مسئولین کشور (تسهیل ارتباطات و همکاریها میان مردم و مسئولین بهمنظور بهرهبرداری هرچه بیشتر از ظرفیتهای علمی و اجرایی) از جمله این اهداف است.
وی تصریح کرد: از زمان آغاز فعالیت، قرارگاه احمدی روشن موفق به انجام چندین فعالیت کلیدی شده است که از جمله آنها میتوان به برگزاری کارگاه و سمینارهای آموزشی به منظور ارتقاء دانش و همچنین برگزاری نشستها و دورههای توانمندسازی دانشجویان با محوریت آشنا کردن دانشجویان با شیوههای مطالبه گری مؤثر و برگزاری جلسات مشترک بین نخبگان و متخصصان برای تسهیم دانش و تجربیات ارزشمند اشاره کرد.
این مسئول گفت: باید بر اهمیت همدلی و همصدا بودن میان فعالین دانشجویی کشور، لزوم مطالبهگری تخصصی و هدفمند از مسئولین برای حل معضلات موجود تأکید کنیم و پرهیز از حواشی و سیاستزدگی باید در رأس اولویتهای فعالیتهای دانشجویی قرار گیرد.
دبیر واحد بانوان قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: از جامعه نخبگانی استان و کشور دعوت میشود تا با مشارکت فعال خود، در فرایند شناسایی و حل مسائل بنیادی جامعه سهیم شوند و با ایدههای نوین، به تقویت این جریان اقتصادی_اجتماعی کمک کنند؛ همواره باور داریم که تلاشهای مشترک میتواند به تحولاتی چشمگیر و مؤثر در راستای ارتقاء وضعیت کشور منجر شود.
انتهای پیام