به گزارش ایسنا، صالحی گفت: آموزش رشتههای مختلف از جمله موسیقی از مهمترین مسائل در حوزه تربیت نیروی انسانی است که مورد کم توجهی و یا بیتوجهی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: آنچه مسلم است پرورش هنر هر اندازه که از سنین پایینتر آغاز شود، هم برای هنرآموز و هم در دراز مدت برای فرهنگ و هنر موثرتر خواهد بود.
صالحی افزود: هنرستانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف آموزش مناسب و به وقت نوجوانان تاسیس شده است تا بتوانند آینده بهتری بسازند. در اجرای ارکستر مدرسه هنرهای زیبا اصفهان که در فرهنگسرای ارسباران اجرا شد نوازندگان از سنین پایین کار را آغاز کرده بودند و میتوان امیدوار بود که در آینده با نسل پخته، متفاوت و کارآزموده ای روبرو خواهیم بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه صحبت های خود با اشاره به این مطلب که جشنواره بینالمللی موسیقی فجر تجلی وفاق ملی بود گفت: در دولت چهاردهم که دولت وفاق ملی نامیده میشود و در ایام برگزاری چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر که به صورت ملی و بینالمللی برگزار میشود میتوان فضای وفاق ملی را فراهم کرد.
صالحی در پایان درباره بخش سرود در جشنواره بینالمللی موسیقی فجر نیز گفت: هر حوزهای در مقوله هنر جایگاه خودش را دارد و سرود هم به همین منوال است که میتوان به عنوان یک مقوله هنری مستقل آن را در نظر گرفت.
سید عباس صالحی همچنین در واکنش به بیانیه حسین علیزاده درباره تقدیم یکی از روزهای جشنواره به این بزرگ موسیقی ایرانی گفت: «نامگذاری روزها در جشنوارههای فجر به نام یکی از هنرمندان به نام حوزههای تئاتر، فیلم و موسیقی، جلوهای از ارتباط با پیشکسوتان پیدا میکند و با این نگاه، این روزها نامگذاریها میشوند، البته نگاه هنرمندان عزیز ما هم محترم است و تلاش خواهد شد که با ارتباطات بیشتری که پدید میآید، همدلیها افزوده شود.»
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر با دبیری رضا مهدوی، رییس احمد صدری و مدیر اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در تهران و ۲۱ استان برگزار میشود.
انتهای پیام