معصومه آقاخانی در گفتوگو با ایسنا افزود: فوتسال بانوان اگر در لرستان جدیتر گرفته شود و اسپانسرها رغبت به تیمداری داشته باشند شاهد حضور استان در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور هم خواهیم بود.
وی با بیان اینکه میزبانی در رقابتهای فوتسال قهرمانی بانوان کشور را مدیون تلاشها و پیگیریهای مدیرکل ورزش و جوانان لرستان هستیم، اظهار کرد: اگر یک مدیر از جنس ورزش باشد به طور قطع دلش برای ورزش میسوزد و چون آقای والیزاده مرادی خود از خاستگاه همین ورزش است به خوبی مشکلات را میشناسد و از این رو ما باید قدر چنین مدیرانی را بدانیم که میتوانند گرهگشا باشند.
این فوتسالیست گفت: مدیرکل ورزش و جوانان لرستان برای میزبانی مسابقات که یک رویداد تاریخی است در کنار تیم ما به بهترین شکل بود و از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و همچنین آقای خسروی رئیس هیات فوتبال لرستان فراتر از آنچه ما انتظار داشتیم عمل کردند.
آقاخانی گفت: سطح فنی مسابقات بالاست و استان نیز در میزبانی مسابقات سنگ تمام گذاشت، ما در شهر خود غریبه بودیم و متاسفانه اهمیت حضورمان در این رده در شهرستان پلدختر درک نشد اما بالاخره ما تیم این استان هستیم و جور کم کاری مسئولین پلدختر را به بهترین شکل مدیرکل ورزش و جوانان لرستان و رئیس هیات فوتبال است کشیدند و امیدوارم با دست پر در این مسابقات راهی مرحله بعد شویم و بخشی از زحمات و تلاشهای آنها را جبران کنیم.
انتهای پیام