سراج: اشتباه کردیم و باختیم

سرمربی تیم فوتبال بعث کرمانشاه معتقد است تیمش در دیدار جام حذفی مقابل صنعت‌نفت آبادان دچار غفلت شد.

به گزارش ایسنا، بهنام سراج پس از شکست تیمش مقابل صنعت نفت آبادان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در نشست خبری اظهار کرد: دو تیم بازی خوب و جانداری را به نمایش گذاشتند. تمرکز تیم ما در دقایقی از بازی بر هم خورد و همین باعث شد دو گل دریافت کنیم.

او با بیان اینکه در نیمه اول این دیدار صنعت نفت مالک توپ و میدان بود اما نتوانست موقعیت گل زنی ایجاد کند، ادامه داد: در نیمه دوم حملات تیم حریف بیشتر شد و همین باعث شد بازیکنان ما دچار اشتباه شوند.

سرمربی تیم فوتبال بعثت کرمانشاه با اشاره به نحوه به ثمر رسیدن گل دوم نفت آبادان گفت: به نظر من بازیکن این تیم در آفساید بود و کمک داور از صحنه عقب بود و نتوانست آفساید را تشخیص دهد. به هر حال برای صنعت نفت آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم این تیم به لیگ برتر صعود کند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403112519060
  • خبرنگار : 50228