به گزارش ایسنا، چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر هر یک از شبهای خود را به نام یک هنرمند اختصاص داده و یک روز کامل از جشنواره را به آن هنرمند تقدیم کرده است.
این در حالی است که این تقدیم و بزرگداشتها صرفا به صورت نمادین بوده و البته خبری از برنامه ویژه برای پاسداشت این هنرمندان نیست.
شب اول جشنواره موسیقی فجر به فرهاد فخرالدینی، شب دوم به هنگام اخوان و شب سوم این رویداد هنری نیز به حسین علیزاده تقدیم شده است.
اما این در حالی است که حسین علیزاده (آهنگساز و موسیقیدان پیشکسوت) نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و بیانیهای در این راستا صادر کرده است.
در بخشی از بیانیه حسین علیزاده آمده است که: «من از هر گونه بزرگداشت از طرف ارگانهای حکومتی بینیاز هستم و پیوسته سپاسگزار مردم آگاهیام که بیدریغ پشتیبان هنر و هنرمندشان در هر شرایطی بودهاند.
با عشق و احترام به ایران سرافراز و هنرمندان آزاده»
انتهای پیام