چهارمین جشنواره ملی سرود و هنرهای نمایشی دانشجومعلم از ۲۱ تا ۲۵ با حضور ۷۵۰ دانشجومعلم از ۳۱ استان کشور در دزفول برگزار شد. این رویداد با اجراهای خیرهکننده در حوزههای تئاتر صحنهای، عروسکی و سرود، پیوند هنر و تعلیم و تربیت همراه بود.
به گزارش ایسنا، مسعود صالحی، رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان، در آیین پایانی با تأکید بر دستاوردهای این جشنواره اعلام کرد: در بخشهای سرود، تئاتر صحنهای و عروسکی، گروههای برتر خواهران و برادران با داوری دقیق هیئت متخصصان انتخاب شدند. برگزیدگانی از استانهای مختلف رتبههای نخست را کسب کردند که نشاندهنده گستردگی استعدادها در سراسر کشور است.
وی افزود: آثار ارائهشده، نهتنها خلاقیت هنری، بلکه عمق پیوند دانشجومعلمان با آرمانهای انقلاب اسلامی را به تصویر کشیدند. این جشنواره گامی بلند در راستای تربیت معلمان تراز سند تحول بنیادین آموزشوپرورش بود که با هنر، مفاهیم ارزشی را به نسل آینده انتقال خواهند داد.
صالحی تأکید کرد: برگزاری چنین رویدادهایی در شهرهایی مانند دزفول، که خود مدرسهای از ایثار است، الگویی ماندگار برای تلفیق هنر، مقاومت و تربیت خواهد بود.
حمیدرضا ابراهیمی، معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور، نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد شهیدان دفاع مقدس و مقاومت مردم غزه، گفت: «همانگونه که دزفول با ۱۷۶ موشکباران و ۲۶۰۰ شهید، نماد پایداری در برابر استکبار شد، امروز دانشجومعلمان ما با زبان هنر، روایتگر مقاومت و عدالتخواهی هستند. این جشنواره نشان داد که هنر میتواند ابزاری قدرتمند برای زمینهسازی ظهور امام زمان (عج) باشد؛ ظهوری که در آن علم و عدالت جهانی خواهد شد.»
در حاشیه این آیین، امیر سرتیپ دوم جواد ولدی، فرمانده پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول، با اشاره به همزمانی برگزاری جشنواره با دهه فجر، خاطرنشان کرد: همانطور که جنگندههای اف-۱۴ با دانش متخصصان داخلی ایرانیزه شدند، معلمان آینده نیز باید با تکیه بر هویت اسلامی-ایرانی، نسلهای آینده را برای حفظ استقلال و آزادی تربیت کنند. این شهر به ما آموخت که مقاومت، تنها راه حفظ ارزشهاست.
در پایان این مراسم، از مردم مهماننواز دزفول و نهادهای همکار شامل فرمانداری، شهرداری، کانون پرورش فکری و پایگاه چهارم شکاری دزفول تقدیر شد.
انتهای پیام