دکتر خداداد شیخ زاده در گفت وگو با ایسنا، افزود: در پی افزایش موارد سرخک در کشور افغانستان و پاکستان و با توجه به ارتباطات گسترده مردم استان با کشور های همسایه، از تمامی هم استانیهای عزیز درخواست می شود در اولین فرصت افراد دارای علائم تب و بثورات جلدی را به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت راهنمایی نمایند تا اقدامات لازم برای آنها انجام شود.
وی ادامه داد: ویروس سرخک عموماً کودکان را مبتلا میکند ولی بزرگسالان هم چنانچه سابقه ابتلا به بیماری یا واکسینه نشده باشند در معرض خطر ابتلا خواهند بود.
وی افزود: سرخک یک بیماری حاد و بثوری تب دار بوده که بسیار مسری است و بیماری به راحتی در مکان هایی که کودکان و افراد غیر ایمن با یکدیگر در تماس باشند منتقل می شود، سرخک معمولاً با نشانههای شبیه سرماخوردگی شروع میشود و سپس نشانههای پوستی در چند روز پس از آغاز بیماری، بروز میکند.
شیخ زاده عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشگام منطقه شرق مدیترانه در برنامه حذف سرخک و سرخجه مطرح بوده که توانسته با تلاش همکاران حوزه بهداشت و درمان در سراسر کشور در سال ۱۳۹۸به این هدف دست یابد.
رئیس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه بهترین و اصلیترین راه پیشگیری از ابتلا به سرخک واکسیناسیون است گفت: در حال حاضر واکسیناسیون سرخک در استان در سه نوبت در سنین ۶ ماهگی به عنوان دوز صفر، ۱۲ و ۱۸ ماهگی به کودکان تلقیح می شود.
انتهای پیام