سید ابوالحسن مصطفوی غمام چهارشنبه (۲۴ بهمن) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این قطعی برق به دلیل بی برنامگی و بی تدبیری بوده که دامن بهرهبرداران از جمله بهرهبرداران بخش کشاورزی در تولید را گرفته است.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر ۵۵۰ میلیارد تومان متقاضی تسهیلات کشاورزی در منطقه داریم که با وجود این میزان متقاضی تنها ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات تخصیص یافته که با جدیت پیگیر افزایش میزان تخصیص تسهیلات به متقاضیان بخش کشاورزی منطقه هستیم.
مصطفوی غمام در ادامه با بیان اینکه پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی بیمارستان رزن فاقد مجوز ماده ۲۳ برای تخصیص ردیف بودجه ملی بود، گفت: همین امر موجب عدم اختصاص بودجه در سالجاری به این پروژه شد که خوشبختانه با پیگیری لازم موفق شدیم مجوز ماده ۲۳ این پروژه را اخذ کنیم که این امر موجب آن خواهد بود تا این پروژه برای تکمیل دارای ردیف ملی باشد.
وی در ادامه از اختصاص ۲۰۸ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه کمربندی رزن و مسیر مواصلاتی اصله به اورقین خبر داد و خاطرنشان کرد: مسیر قزوین، زنجان و همدان به مسیر اورقین متصل خواهد شد و مسیر دمق، ملابداغ در مسیر تلاقی سه استان قزوین، زنجان و همدان شریانی میشود.
مصطفوی غمام همچنین با بیان اینکه در منطقه پنج شهرستان رزن و درگزین، بهار، کبودراهنگ و فامنین فاقد دانشگاه ملی مهارت هستند، تصریح کرد: به دلیل کمبود دانشجو برخی از دانشگاهها تعطیل شدهاند و طبق مصوبه باید طی پنج سال آینده ۵۰ درصد دانشآموزان به سمت رشتههای فنی حرفهای هدایت شوند که در همین راستا موافقت راهاندازی و ایجاد دانشگاه فنی حرفهای در منطقه را با پیگیری لازم از وزارت علوم اخذ کردهایم و از مهر ماه سالجاری این دانشگاه در یکی از این پنج شهرستان راهاندازی و نسبت به جذب دانشجو اقدام خواهد کرد .
وی تصریح کرد: بیشتر مردم شهرستان رزن و درگزین و شهرستان های همجوار کشاورز بوده و شغل دوم ندارند، پس بنابراین راهاندازی دانشگاه ملی مهارت موجب مهارت آموزی و تخصص و فنی شدن دانشآموزان و نیز ایجاد اشتغال پایدار برای آنان در منطقه خواهد بود.
مصطفوی غمام با تأکید بر اینکه باید با مهارت آموزی برای جوانان منطقه اشتغال ایجاد کنیم و راهاندازی دانشگاه فنی حرفهای یکی از راهکارهای مهم در این راستا خواهد بود، گفت: از سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در شهرستانهای رزن و درگزین با آغوش باز استقبال و حمایت میکنیم.
وی همچنین با اشاره به مشکل آنتن دهی در برخی از مناطق شهرستانهای رزن و درگزین، اظهار کرد: بسیاری از مناطق این دو شهرستان دارای مشکل آنتن دهی هستند که مشکل برخی از این مناطق رفع شده و مشکل مابقی مناطق نیز بعد از نوروز سال ۱۴۰۴ مرتفع خواهد شد.
مصطفوی غمام با بیان اینکه روستاهایی که نیاز به آسفالت داشتند بخش قابل توجهی تا قبل از شروع فصل سرما انجام شده و مابقی بر اساس اولویت در سال ۱۴۰۴ اجرایی می شود، افزود: در سطح شهرستان رزن استخر بانوان مدتهاست که باقی مانده و پول و بودجه آن در حساب است و باید مسئول ورزشی پیگیر باشد ضمن اینکه بودجه بسیاری از پروژههای ورزشی اخذ شده اما اقدامی صورت نگرفته و نیاز به همت مدیران مربوطه دارد.
وی با بیان اینکه در شهرستانهای رزن و درگزین و نیز روستاهای این دو شهرستان دارای هنرمندان صنایع دستی و روستایی بسیاری است اما بازارچه عرضه تولیدات صنایع روستایی ندارند، خاطرنشان کرد: قرار است با همکاری اداره میراث فرهنگی و شهرداران سه منطقه بازارچه تولیدات صنایع دستی در این دو شهرستان ایجاد شود که بهطور قطع با ایجاد این بازارچه اتفاقات خوبی از نظر اقتصادی و استمرار تولید برای مردم منطقه رخ خواهد داد.
مصطفوی غمام از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای استخر دانشآموزی رزن خبر داد و گفت: با اتمام فصل سرما در اوایل سال آینده عملیات اجرایی این پروژه مجدد آغاز خواهد شد.
انتهای پیام