کلاس‌هایی با تراکم بالای ۳۵ نفر؛ چالش آموزش و پرورش لرستان

معاون نوسازی و تجهیز مدارس لرستان گفت: هفت مدرسه عارضه‌ای در استان وجود دارد که تهدیدی برای دانش‌آموزان محسوب می‌شود.

اصغر آقایی چگنی شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن، در شواری آموزش و پرورش لرستان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، از تعریف شش محور اصلی برای توسعه فضاهای آموزشی استان خبر داد و با بیان اینکه این نظام مسائل به دستور رئیس جمهوری و برای اجرای نهضت عدالت در فضاهای آموزشی بوده است، بیان کرد: براساس این دستورالعمل در سال ۱۴۰۱، احداث ۱۷۰ مدرسه دولتی تعیین شد که تاکنون ساخت ۹۱ مورد از آنها به اتمام رسیده و پیشرفت فیزیکی مابقی آنها بین ۸۰ تا ۸۵ درصد است.

وی ادامه داد: در لرستان از مجموع ۶۳ مدرسه سنگی در ۳۳ مورد آنها بیش از ۱۰ دانش‌آموز مشغول تحصیلند.

معاون نوسازی و تجهیز مدارس لرستان گفت: همچنین هفت مدرسه عارضه‌ای داریم؛ به این معنی که ناایمن هستند و تهدیدی برای دانش‌آموزان محسوب می‌شوند.

آقایی چگنی بیان کرد: علاوه بر مدارس تخریبی، از دیگر چالش‌های آموزش و پرورش لرستان وجود کلاس‌هایی با تراکم بالای ۳۵ دانش‌آموزاست که البته دولت قول داده تا سال ۱۴۰۴ این مشکلات را با احداث  مدارس جدید مرتفع کند.

وی ادامه داد: مشارکت خیرین در ساخت مدارس نقش کلیدی در پشبرد اهداف آموزشی استان داشته و ضرورت دارد با توجه به موضوعاتی که مطرح شد مشکلات فضاهای آموزشی با هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، سمن‌ها برطرف و هر چه سریعتر شرایط مناسبی برای تحصیل دانش‌آموزانی که در فضاهای نامناسب و ناایمن به سر می‌برند مهیا شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۱:۱۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403112418512
  • خبرنگار : 50177