معاون رئیس جمهوری تأکید کرد

تلاش برای تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های درمانی بوشهر

معاون رئیس‌ جمهوری در امور بانوان و خانواده، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و تسریع در بهره‌برداری از بیمارستان مادر و کودک و مرکز ناباروری سطح دو بوشهر تأکید کرد.

زهرا بهروز آذر در بازدید از روند ساخت بیمارستان مادر و کودک و مرکز ناباروری سطح دو بوشهر، با اشاره به اهمیت ویژه سلامت مادران و کودکان گفت: ساخت این بیمارستان و مرکز ناباروری گامی مؤثر در جهت ارتقای سلامت خانواده‌ها و تأمین آسایش مادران، کودکان و زوج‌های نابارور این منطقه است وما مصمم هستیم تا با توسعه زیرساخت‌های بهداشتی، محیطی امن و مطمئن برای رشد و پرورش نسل آینده و تحقق آرزوی فرزندآوری برای خانواده‌ها فراهم کنیم.

 معاون رئیس‌ جمهوری در امور بانوان و خانواده، با ابراز خرسندی از پیشرفت پروژه افزود: این بیمارستان و مرکز ناباروری نه‌تنها پاسخگوی نیازهای درمانی استان بوشهر خواهد بود، بلکه نمادی از امید، زندگی و توجه ویژه به سلامت بانوان، کودکان و زوج‌های نابارور است. ما به آینده‌ای روشن برای این استان ایمان داریم و تمام تلاش خود را برای تسریع در بهره‌برداری از این پروژه‌ها به کار خواهیم گرفت.

مدیرکل امور بانوان استانداری بوشهر نیز  با تأکید بر نقش حیاتی این بیمارستان و مرکز ناباروری در تأمین سلامت خانواده‌ها اظهار کرد: این پروژه‌ها گامی مهم در جهت بهبود کیفیت خدمات درمانی در استان بوشهر هستند. ما با پیگیری مستمر و حمایت از این طرح‌ها، در تلاشیم تا بستری مناسب برای سلامت و رفاه خانواده‌ها فراهم کنیم و امید به زندگی را در دل زوج‌های نابارور زنده نگه داریم.

این بازدید با حضور جمعی از مسئولان محلی و کارشناسان بهداشتی انجام شد و معاون رئیس‌ جمهوری و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر، بر تسریع در تکمیل این پروژه‌ها و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از آنها تأکید کردند.

بیمارستان مادر و کودک و مرکز ناباروری سطح دو بوشهر با هدف ارتقای سلامت و بهبود کیفیت خدمات درمانی برای مادران، کودکان و زوج‌های نابارور در حال ساخت هستند و پیش‌بینی می‌شود با تکمیل آنها، بخش قابل‌توجهی از نیازهای درمانی منطقه تأمین شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۰۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403112418477
  • خبرنگار : 50963