بهرام سرمست امروز، چهارشنبه ۲۴ بهمن، در نشست گفتوگوی دولت و بخش خصوصی افزود: تفاهم نامهای جهت استقرار این کارخانه در استان پیاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ایجاد صندوق CBC برای شرکتهای بزرگ مورد نیاز است، ادامه داد: شرکت آتا این صندوق را راهاندازی کردند، شرکت تراکتورسازی و شیرین عسل نیز برنامهای در این راستا دارند.
سرمست خاطرنشان کرد: سایر شرکتها و بخش خصوصی نیز پیشقدم خواهند شد، ما هم حمایتهای لازم را جهت تسهیل این فرایند انجام میدهیم تا سهم استان در این مسائل بخوبی اجرا شود.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: از شرکت موتوژن در جهت تولید موتورهای BLDC به منظور کمک به ناترازی انرژی با حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی کمک خواهیم گرفت.
وی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان نیاز به حمایت داشته و درخواست اعتبار دادهاند، گفت: برای ۳۰ شرکت حداقل ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات نیاز است که از محل منابع صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری مکاتبهای برای تأمین آن صورت گرفته است.
وی ادامه داد: برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای نوآور و فناور باید ارتباطات و تعاملات بیشتری صورت گیرد.
وی ارائه تسهیلات مالی و اعتباری به پروژههای شرکتهای استان، ارائه خدمات مشاوره به شرکتهای دانش بنیان که در بستر مرکز شتاب تبریز فعال هستند، همکاری ویژه برای برگزاری همایشها و نمایشگاههای تخصصی در حوزهی بین المللی نوآوری و صادراتی، حمایت از سطوح مختلف نمونه سازی، پایلوت و صنعتی سازی طرحها، کمک و حمایت ویژه در راهاندازی صندوقهای CBC و VC در استان، حمایت از پروژههای ذخیرهسازی انرژی و ایجاد آزمایشگاه کنترل کیفی پنلهای خورشیدی وارداتی و تولیدی در کشور را از جمله این تعاملات عنوان کرد.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به منظور نوسازی و راهاندازی کارخانه نوآوری تخصصی در زمینه هوش مصنوعی و انرژی مورد نیاز است، اظهار کرد: استفاده از اعتبار مالیاتی نیز در این جلسه مطرح شد که امیدوارم شرکتهای استان و بخش خصوصی از این ظرفیت بخوبی استفاده کنند.
انتهای پیام