مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اعلام کرد

۵۰ درصد اشتغال دنیا در اختیار کسب‌وکارهای کوچک

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید از موافقت دولت با افزایش سرمایه این صندوق خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد اشتغال دنیا در اختیار کسب و کارهای کوچک است.

به گزارش ایسنا، صندوق کارآفرینی امید بر اساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خرد بازار محور با روش تأمین مالی خرد (micro finacing)، وظایف مهم و مغفول مانده‌ای را در زنجیره حمایت‌های دولتی از تولید در بخش خصوصی بر عهده دارد.

به مناسبت دهه فجر ۳۰ هزار طرح کسب و کار کوچک و متوسط در سراسر کشور با حمایت صندوق کارآفرینی امید و اعتباری بالغ بر ۷۳۰۰ هزار میلیارد تومان افتتاح شد.

یکی از اقدامات صندوق، ایجاد اشتغال به ویژه از نوع اشتغال خرد و متوسط است و به عنوان نهاد حامی کسب و کارهای خرد و کوچک، روستایی و خانگی، نقش بسزایی در توسعه اشتغال و کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

حمایت مالی از طرح‌های اشتغالزا و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کسب و کارهای کوچک بازار محور، رویکرد صندوق کارآفرینی امید است که در کاهش بیکاری و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر است.

فارغ التحصیلان، جوانان جویای کار، کارآفرینان و زنان سرپرست خانوار از جمله گروه‌های در اولویت صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات اشتغال به شمار می‌روند.

در همین راستا، جعفر صفایی مزید ـ مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید  ​​​​​​به تازگی از موافقت دولت با افزایش سرمایه این صندوق خبر داده و ابراز امیدواری کرده در آینده حمایت بیشتری از زنجیره های مالی و شبکه های کارآفرینی صورت گیرد تا به رشد اقتصادی پایدار دست یابیم.

وی بیش از ۵۰ تا ۵۵ درصد اشتغال در دنیا را برعهده کسب‌وکارهای کوچک دانست و گفت: متاسفانه سهم بنگاه‌های کوچک در کشور ما برای استفاده از تسهیلات حدود ۴.۵ درصد بوده که بسیار کم است‌.در حال حاضر وظیفه صندوق حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک است و ما به دنبال تغییر اتمسفر کارآفرینی در کشور و تقویت آن هستیم که این مساله شامل اصناف نیز می‌شود.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید همچنین از افتتاح همزمان ۳۰ هزار طرح کسب و کار کوچک و متوسط در کشور خبر داده و گفته این طرح‌ها به مناسبت دهه فجر و با تسهیلات دهی صندوق افتتاح شده و میزان سرمایه اختصاص یافته برای افتتاح این طرح‌ها ۷۳۰۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

فارغ التحصیلان، جوانان جویای کار ،کارآفرینان و زنان سرپرست خانوار از جمله گروه‌های در اولویت صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات اشتغال به شمار می‌روند.

صندوق کارآفرینی امید طی سالهای اخیر در ایجاد اشتغال،کاهش بیکاری و رشد اقتصادی اثرگذار بوده و در جهت توسعه کارآفرینی در جامعه، توانمندسازی اقتصادی، ایجاد اشتغال پایدار محلی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و حمایت مالی از طرح‌های اشتغالزا و دانش بنیان، عملکرد قابل توجهی داشته است.

صندوق با رسالت حمایت از کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط و هدایت منابع به سمت مشاغل پایدار، موجب شده کارآفرینان از طریق حمایت مالی ارزان بتوانند برای خود اشتغالزایی و کسب درآمد کنند.

بر اساس گزارش‌ها، در ۹ ماهه امسال بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی امید به کسب و کارهای خرد و کوچک پرداخت شده و بیش از ۱۶ هزار فقره وام توسط صندوق کارآفرینی امید به متقاضیان تخصیص یافته است.

ایجاد و ثبت ۲۵ هزار و ۲۸۰ فرصت شغلی از سوی صندوق کارآفرینی امید گام مثبت دیگری از تلاش و حمایت صندوق در راستای اهداف اشتغالزایی به شمار می‌رود.

طبق آمارها بیش از ۳۲ درصد کارآفرینان و متقاضیان طرح‌های اشتغال مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید را زنان تشکیل داده و بیش از ۴۷ درصد از شاغلین این طرح‌ها بانوان هستند.صندوق کارآفرینی امید همچنین در راستای راه‌اندازی خطوط تولید و تسریع در احیای واحدهای راکد و نیمه فعال،طرح‌های متعددی را پیگیری و اجرا کرده است.

به گزارش ایسنا، بیش از ۹۵ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به طرح‌های اشتغالزا پرداخت شده و عمده طرح‌های صندوق جزو طرح های خرد و کوچک و متوسط معیشت محور بوده که به سرعت جذب بازار اشتغال می‌شوند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1403112418046
  • خبرنگار : 71282