رئیس سابق دانشگاه لرستان:

توسعه زیرساخت با بودجه قطره‌چکانی حاصل نمی‌شود

رئیس سابق دانشگاه لرستان گفت: توسعه زیرساخت‌ها با بودجه‌های قطره چکانی حاصل نمی‌شود و ضرورت دارد بودجه‌های دانشگاه افزایش یابد.

علی نظری امروز ۲۴ بهمن در آیین تکریم و معارفه روسای دانشگاه لرستان که در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان کرد: دانشگاه لرستان در منظومه انقلاب اسلامی و رسیدن به تمدن اسلامی تلاش کرده است.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها با بودجه‌های قطره چکانی حاصل نمی‌شود، اظهار کرد: برای تامین بودجه دانشگاه باید ملکی را فروخت یا سال ها طول بکشد تا یک مرکز به ثمر بنشیند.

رئیس دانشگاه لرستان گفت: از مجموع ۲۶ میلیارد تومان حقوق ماهیانه دانشگاه، خالص پرداختی ۱۳ میلیارد تومان است که برازنده دانشگاه و دانشگاهی نیست و ضرورت دارد بودجه‌ها افزایش یابد.

دانشگاه نقطه آغاز حرکت هر جامعه برای رشد است

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: استفاده از خرد جمعی و توانمندی دانشگاه‌ها نکته اصلی گفتمان مدیران ارشد استان است.

بهرام رشیدی‌نیا ادامه داد: دانشگاه نقطه آغاز حرکت هر جامعه برای رسیدن به رشد و توسعه است. دستاوردهای علمی - پژوهشی می‌تواند راهگشای ما برای رسیدن به اهداف مورد نظر سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باشد و به این مهم ایمان و باور داریم. بدون تکیه بر توانمندی‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی مانند دانشگاه لرستان که دارای نخبگانی است، راه به جایی نمی‌بریم و باید ورود جدی در این رابطه داشته باشیم.

وی گفت: استفاده از خردجمعی و توانمندی دانشگاه‌ها نکته اصلی گفتمان مدیریت ارشد استان در دوره جدید بوده است. امیدواریم به کمک هم توسعه استان در بخش‌های مختلف رقم زده شود.

رشیدی‌نیا بیان کرد: گروه‌های اندیشه‌ورز در استانداری لرستان تشکیل شده و در خدمت حضور اثربخش هیات علمی و اساتید دانشگاه‌های استان بویژه دانشگاه لرستان هستیم.

او بیان کرد: توصیه می‌شود در این برهه با کمک به رئیس جدید در راستای کیفیت‌بخشی و کیفی‌سازی بیشتر دانشگاه لرستان در همه ابعاد تلاش شود.

در این جلسه، حجت‌الاسلام مجید مویدی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز سخن گفت.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از علی نظری رئیس اسبق دانشگاه تقدیر و مهرداد دادستانی به عنوان رئیس جدید معرفی و منصوب شد.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403112418006
  • خبرنگار : 50177