جنوب فارس بارانی می‌شود/ بیشترین بارش‌ها در کدام نقاط رخ دادند

مدیرکل هواشناسی فارس با بیان اینکه برای این استان هشدار نارنجی صادر شده است، گفت: سامانه بارشی فعلی بیشتر مناطق جنوب استان فارس را هم درگیر خواهد کرد.

قاسم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این سامانه بارشی همراه با رعد و برق، بارش برف در ارتفاعات و وزش باد همراه خواهد بود.

وی تصریح کرد: تاکنون بیشترین بارش‌ها مربوط به شهرستان‌های رستم، سپیدان، شیراز، زرقان، پاسارگاد و کازرون بوده است و سامانه مذکور کم‌کم به سمت نیمه جنوبی استان حرکت خواهد کرد، همچنین شروع بارش‌ها در شهرستان‌هایی مانند فسا نیز اعلام شده است.

حسینی اظهار کرد: بارش باران تا آخر وقت فردا پنج‌شنبه، ۲۵ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت و بیشتر مناطق جنوبی استان را درگیر خواهد کرد.

مدیرکل هواشناسی فارس بیان کرد: روز جمعه، ۲۶ بهمن‌ماه وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در شهرستان شیراز ممکن است بارش باران به صورت نقطه‌ای و پراکنده در برخی مناطق مشاهده شود. 

حسینی با بیان اینکه استان فارس در وضعیت هشدار نارنجی به سر می‌برد و دستگاه‌های اجرایی و امدادی در حالت آماده باش قرار دارند، به عموم مردم توصیه کرد از سفرهای غیرضروری و صعود به ارتفاعات پرهیز کنند، در حاشیه مسیرها و رودخانه‌ها اتراق نکرده و خودروهای خود در کنار درختان فرسوده پارک نکنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود سردترین نقطه استان فارس در شبانه‌روز گذشته را آباده و سپیدان با دمای هوای صفر درجه و گرم‌ترین نقطه استان را لامرد با ۲۷ درجه اعلام کرد و افزود: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز گذشته در بیشینه ۹ درجه و کمینه ۵ درجه بوده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403112417992
  • خبرنگار : 50976