سرمربی تیم فوتسال بانوان پلدختر:

امیدواریم صعود کنیم/مدیرکل ورزش و جوانان حامی ورزش است

سرمربی تیم فوتسال بانوان پلدختر با بیان اینکه امیدواریم به مرحله نهایی لیگ یک صعود کنیم از حمایت‌های مدیرکل ورزش و جوانان لرستان در میزبانی فوتسال قهرمانی بانوان کشور در حوزه بانوان تقدیر کرد.

شراره محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ورزش لرستان پیشرفت‌های زیادی داشته است، گفت: حمایت‌های مدیرکل ورزش و جوانان لرستان در میزبانی فوتسال قهرمانی بانوان کشور در حوزه بانوان موضوعی کم نظیر و قابل تحسین است.

وی افزود: آقای والیزاده مرادی در عمل ثابت کرد مدیری از جنس ورزش و به واقع شخصیتی پاسخگو، صادق و حامی ورزش است و حمایت‌های او در میزبانی از رقابت‌های فوتسال بانوان کشور  به میزبانی خرم آباد نشان داد که مدیر اگر از جنس ورزش و آشنا به حوزه مدیریت باشد تا چه میزان در رشد و توسعه ورزش قهرمانی اثر بخش بوده و گره گشاست.

سرمربی فوتسال بانوان پل دختر نماینده لرستان در رقابت‌های بانوان قهرمانی کشور گفت: در حوزه بانوان سال‌هاست ورزش قهرمانی آن هم در فوتبال و فوتسال مورد بی مهری قرار گرفته است اما خوشبختانه نگاه مثبت آقای والیزاده به ورزش بانوان و حمایت او از ما برای اخذ میزبانی از رقابت‌های فوتسال بانوان کشور باعث شد تا لرستان در رویدادی کم نظیر شاهد میزبانی از دختران فوتسالیست در رقابت‌های ملی باشد و این یک اتفاق مبارک است.

وی با اشاره به تلاش‌های هیات فوتبال لرستان برای اخذ میزبانی رقابت‌های فوتسال دختران قهرمانی کشور گفت: با همه مشکلاتی که داشتیم توانستیم تیم را به خوبی مهیا کنیم، با وجود اینکه ما در شهر خود پلدختر غریبه هستیم اما خوشبختانه با حمایت‌های مدیرکل ورزش و جوانان لرستان و رئیس هیات فوتبال استان که از هیچ تلاشی برای حمایت از ما فروگذار نکردند ما در استان خود به مصاف حریفان خود می‌رویم.

محمودی گفت: امیدوارم با استفاده از امتیاز میزبانی بتوانیم به دور نهایی رقابت‌های لیگ یک قهرمانی کشور در این فصل صعود کنیم‌.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۱:۵۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403112417840
  • خبرنگار : 50176