این کارگاه بهعنوان یکی از مراکز پیشرفته در زمینه مهندسی پلیمر، یکی از مجهزترین و مهمترین فضاهای آموزشی و پژوهشی در کشور محسوب میشود. رشته مهندسی پلیمر یکی از رشتههای استراتژیک و پرکاربرد در کشور است و در کنار دانشگاه امیرکبیر و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئینزهرا سومین مرکزی است که امکانات و تجهیزات پیشرفتهای را در زمینه نمونهسازی، آنالیز و فرایندهای پلیمرها در اختیار دارد.
این مرکز آموزش عالی دولتی از سال ۱۳۹۶ بهطور رسمی دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی پلیمر را پذیرفته و از سال آینده، پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد این رشته را نیز آغاز خواهد کرد.
این کارگاه با تجهیزاتی نظیر اینترنال میکسر (با هزینه بالغ بر یک میلیارد تومان برای اختلاط و نمونهسازی پلیمرها)، دستگاه تیجیای برای تحلیل رفتار حرارتی پلیمرها، دستگاه اندازهگیری نقطه نرمی پلیمرها و همچنین دستگاه هات پرس ۵۰ تنی برای تولید شیتها و دستگاه یونیورسال برای اندازهگیری خواص فیزیکی و مکانیکی پلیمرها، امکانات بینظیری را برای پژوهشگران و صنعتگران فراهم کرده است. این تجهیزات قادر به رفع نیازهای صنعت و تحقیق و توسعه در بخشهای مختلف خواهند بود.
این مرکز پیشرفته آموزشی و پژوهشی امید دارد با فراهمسازی این امکانات، گامی مهم در جهت توسعه صنعت پلیمر و بهبود کیفیت و کارایی در فرآیندهای مختلف این صنعت بردارد.
سعید حبیبا، معاون وزیر علوم در مراسم افتتاح کارگاه فرآورش پلیمرها اظهار کرد: دانشگاه فنی و مهندسی بوئینزهرا در حال انجام کارهای مهمی است. امیدواریم در آینده نهچندان دور، این دانشگاه بهعنوان یک ستاره درخشان در عالم علم و فناوری در سطح جهانی بدرخشد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئینزهرا، وی ادامه داد: امیدواریم با همت شما، این دانشگاه دولتی به یک دانشگاه مأموریتگرا با نوآوریهای سبز و ابتکارات جدید تبدیل شود. این که نوآوری سبز بهعنوان شعار جهانی مطرح شده، باید در دانشگاه شما پیشتاز باشد، قطعاً شما قادر خواهید بود که در این راستا موفق شوید.
وی بر لزوم همکاری و هماهنگی میان مدیریت شهری، استان و دانشگاه تأکید کرد و گفت: برای پیشرفت این اهداف، همکاری نزدیک مدیریت شهری با دانشگاه بسیار ضروری است، این همافزایی در سطح استانی باید اتفاق بیفتد تا پروژهها و برنامههای بزرگ به موفقیت برسند.
انتهای پیام