معاون امور جوانان ورزش استان خبر داد

ثبت‌نام ۲۶۰ جوان گیلانی در جشنواره «جایزه ملی جوان سال»

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گیلان از ثبت‌نام ۲۶۰ جوان گیلانی در جشنواره «جایزه ملی جوان سال» خبر داد و گفت: پس از انجام ارزیابی و داوری‌ها توسط وزارتخانه، در مرحله استانی ۲۴ جوان برگزیده انتخاب و تجلیل می‌شوند.

فیروز عزت‌دوست در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در خصوص برگزاری جشنواره جوان برگزیده، اظهار کرد: جشنواره «جایزه ملی جوان سال» امسال با شعار «برای ایران جوان» با هدف شناسایی استعدادها و تجلیل از جوانان نخبه و برتر کشور از ۱۸ تا ۳۵ سال در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، اجتماعی و اقتصادی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال ثبت‌نام جوانان از طریق سامانه ملی «جوان پلاس» انجام گرفت، افزود: امسال با رویکرد جدید و برای جلوگیری از سلیقه‌ای شدن ارزیابی‌ها و داوری‌ها، سامانه «جوان پلاس» راه‌اندازی شد، این سامانه ضمن تمرکز بر خوداظهاری و کاهش وابستگی به معرفی‌های سازمان‌ها، امکان مشارکت تمامی جوانان کشور را فراهم کرد و همچنین تمام داوری‌ها و استعلامات از طریق وزارتخانه انجام گرفت.

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان گیلان گفت: پس از انتشار فراخوان ثبت‌نام، ۲۶۰ جوان گیلانی در جشنواره جایزه ملی جوان سال ثبت‌نام کردند که در مرحله استانی از هر بخش سه برگزیده انتخاب و تجلیل می‌شوند.

عزت‌دوست بیان کرد: پس از مرحله استعلامات حراستی و سنی، نتایج قطعی تا هفته آینده مشخص می‌شود و در نهایت طی مراسمی از ۲۴ جوان برگزیده استان با حضور مسئولین کشوری و استان تجلیل خواهدشد.

وی ادامه داد: جشنواره جایزه ملی جوان سال در ۸ بخش شامل اجتماعی و خیریه، فرهنگی و هنری، کارآفرینی و نوآوری، محیط زیست و توسعه پایدار، فعالیت‌های ایثارگرانه و مذهبی، ورزشی و سلامت، علمی و فناوری و بخش آزاد برگزار می‌شود.

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گیلان با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت هفته جوان در استان، گفت: هفته جوان همزمان با ولادت حضرت علی اکبر(ع) از روز گذشته، ۲۲ بهمن آغاز شده و تا ۲۸ بهمن ادامه دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403112317453
  • خبرنگار : 50042