به گزارش ایسنا، شی جینپینگ و دونالد ترامپ روسای جمهور چین و آمریکا ۱۷ ژانویه و پیش از مراسم تحلیف ترامپ در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ گفتوگویی تلفنی داشتند.
به نقل از خبرگزاری ریانووستی، ترامپ در مصاحبه روز دوشنبه خود به فاکس نیوز گفته بود که پس از ورودش به کاخ سفید هم با رئیس جمهور چین تلفنی صحبت کرده است.
اما سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به اینکه آیا این تماس تلفنی بین روسای جمهور آمریکا و چین را پس از مراسم تحلیف تایید میکند یا خیر، گفت: «شی جینپینگ یک تماس تلفنی توافقی را با ترامپ در ۱۷ ژانویه داشت و طرف چینی درباره این مساله اطلاعاتی را منتشر کرده است.»
در ۴ فوریه، کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید گفت که ترامپ در چند روز آینده با شی گفتوگوی تلفنی خواهد داشت. از آن زمان هیچ اطلاعاتی در مورد این مکالمه تلفنی منتشر نشده است.
انتهای پیام