شانزدهمین جشنواره موسیقی فجر ورامین با رقابت ۱۸۰ هنرمند برگزار می‌شود

دبیر شانزدهمین جشنواره موسیقی فجر شهرستان ورامین از حضور ۱۸۰ هنرمند در دو بخش رقابتی و غیررقابتی در این شهرستان خبر داد.

سعید اسماعیلی دبیر شانزدهمین جشنواره موسیقی ورامین در گفت‌و گو با ایسنا گفت: مرحله رقابتی جشنواره روز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ از ساعت ۱۳ در فرهنگسرای رازی ورامین برگزار می‌شود و داوری آن بر عهده سه موسیقیدان برجسته کشور استاد زمان خیری، آرش فرهنگفر و کامیاب بهرودی است.
وی افزود: بخش غیررقابتی (جنبی) جشنواره نیز روز پنجشنبه ۲۵ بهمن‌ از ساعت ۹ صبح برگزار می شود و در مجموع، ۱۸۰ هنرمند موسیقی در این رویداد به اجرای برنامه می‌پردازند.
دبیر جشنواره موسیقی فجر ورامین با اشاره به مراسم پایانی این رویداد خاطرنشان کرد: اختتامیه جشنواره روز جمعه ۲۶ بهمن‌، همزمان با سالروز ولادت حضرت قائم (عج)، از ساعت ۱۶ برگزار و در این مراسم، برگزیدگان بخش‌های مختلف معرفی و از آنها تقدیر می‌شود.
اسماعیلی در پایان تصریح کرد: حضور در این جشنواره برای عموم علاقه‌مندان موسیقی آزاد است و از تمامی دوستداران این هنر دعوت می‌شود تا در این رویداد فرهنگی و هنری شرکت کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403112317245
  • خبرنگار : 71951