به گزارش ایسنا، به نقل از گلوبال نیوز، این دانشگاه کانادایی در حال برنامه ریزی برای کاهش هزینهها و اخراج کارکنان خود در راستای مواجهه با کسری بودجه پیش بینی شده ۴۵ میلیون دلاری در سال مالی آینده است که تا حدودی علت آن را سیاست های جدید دولت در استان کبک میدانند.
مدیران دانشگاه مونترال میگویند که مک گیل با بسیاری از چالشهای مشابهی که سایر موسسات تحصیلات تکمیلی کانادا با آن مواجه هستند، از جمله کاهش ثبت نام دانشجویان بین المللی مواجه است. اما آنها می گویند که مک گیل همچنین از تصمیم دولت کبک برای افزایش شهریه برای دانشجویان خارج از استان و بازگرداندن درآمد ثبت نام به شدت آسیب دیده است.
دیپ ساینی، رئیس مک گیل، روز جمعه طی جلسهای در تالار شهر گفت: «این فشارها پیامدهای مهمی برای انجام مأموریت مک گیل و هویت ما به عنوان دانشگاهی در سطح جهانی دارد.
کریستوفر مانفردی، استاد مک گیل، در این جلسه گفت که دانشگاه انتظار دارد کسری ۱۵ میلیون دلاری در سال مالی جاری داشته باشد، اما در صورت عدم ایجاد تغییرات، این کسری میتواند تا سال ۲۰۲۸ به کسری انباشته ۱۹۴ میلیون دلاری نیز برسد.
در پاسخ، دانشگاه مک گیل در حال برنامه ریزی برای متعادل کردن بودجه و رفع کسریهای پیش بینی شده ۴۵ میلیون دلاری، ۱۶ میلیون دلاری و ۱۴ میلیون دلاری در سه سال مالی آینده است. مانفردی گفت که کارکنان ۸۰ درصد از هزینههای عملیاتی مکگیل را تشکیل میدهند و بیشتر این پسانداز از کاهش «تعداد کارمندان اداری و دانشگاهی» حاصل میشود.
وی گفت که برخی از صرفه جوییها از فرسودگی، عدم جایگزینی کارکنانی که دانشگاه را ترک می کنند، حذف اضافه کاری، کاهش ساعات کاری در جایی که کارکنان مایل به کار هستند و پر نکردن برخی از مشاغل خالی حاصل میشود.
اما ما همچنین می دانیم که اینها به احتمال زیاد کافی نیست. و «در برخی شرایط، موقعیتهای شغلی باید لغو شوند و در نتیجه مشاغل از بین میرود. این خبر ناراحت کننده است ما این را میدانیم و این چیزی نیست که آن را ساده بگیریم.»
مک گیل اعلام نکرده است که چند نفر اخراج خواهند شد. مانفردی در این جلسه افزود: آنها میتوانند با پایان دادن یا کاهش تعداد برخی فعالیتها، حذف رشتههای با پذیرش پایین، اولویت دادن به تدریس توسط اساتید دوره تصدی و افزایش ثبت نام در صورت امکان به این اهداف دست پیدا کنند.
این دانشگاه همچنین در حال راه اندازی یک ابتکار جدید چند ساله به نام Horizon McGill برای بهبود کارایی اداری و ارائه برنامه است. مانفردی آن را «بررسی مجدد مدل بودجه دانشگاه» خواند.
مک گیل در مواجهه با یک دوره آشفتگی مالی تنها نیست. دانشگاهها و کالجها در سراسر کانادا کسری بودجه و کاهش بودجه را گزارش میکنند که عمدتاً ناشی از محدودیت دولت فدرال برای دانشجویان بینالمللی است که برای اولین بار در ژانویه ۲۰۲۴ اعلام شد. مانفردی گفت: در حال حاضر تقریباً هر دانشگاه در کانادا با کسری بودجه مواجه است.
انتهای پیام