دستگیری قاتل متواری در شهرستان ایجرود در کمتر از ۷۲ ساعت

 فرمانده انتظامی شهرستان ایجرود از شناسایی و دستگیری قاتل متواری در کمتر از ۷۲ ساعت، پس از قتل جوانی ۳۸ ساله در این شهرستان، خبر داد.

سرهنگ حسین اوصانلو در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در پی وقوع قتل جوان ۳۸ ساله در شهرستان ایجرود، رسیدگی به موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات میدانی و بهره‌گیری از اقدامات پلیسی، یک نفر متهم را در کمتر از ۷۲ ساعت شناسایی و دستگیر کردند.

 اوصانلو با اشاره به اینکه قاتل، انگیزه ارتکاب جرم را اختلاف شخصی با مقتول عنوان کرده است، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

فرمانده انتظامی ایجرود با تأکید بر لزوم افزایش آستانه صبر و تحمل در میان مردم، بیان کرد: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان آماده بوده و انتظار می‌رود شهروندان نیز با همکاری مستمر با پلیس، هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله از طریق پل‌های ارتباطی اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403112317183
  • خبرنگار : 50534