به گزارش ایسنا، این نامه پس از اظهارات دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در جریان کنفرانس مطبوعاتی با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، منتشر شد که در آن اعلام کرد آمریکا به دنبال کنترل نوار غزه است که در اثر بمباران ۱۵ ماهه اسرائیل ویران شده است و قصد دارد ساکنان آن را به کشورهای دیگر منتقل کرده و آن را به «تفرجگاه خاورمیانه» تبدیل کند.
متن نامه ترکی فیصل بدین شرح است:
« رئیسجمهور محترم ترامپ،
مردم فلسطین مهاجران غیرقانونی نیستند که به سرزمینهای دیگر اخراج شوند. زمینها، زمینهای آنهاست و خانههایی که اسرائیل ویران کرد خانههای آنهاست و آنها، خانههایشان را همانطور که پس از حملات قبلی اسرائیل انجام دادهاند، بازسازی خواهند کرد.
اکثر مردم غزه پناهنده هستند که به دلیل حمله نسلکشی قبلی اسرائیل به آنها در جنگهای ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷، از خانههای خود در اسرائیل کنونی و کرانه باختری رانده شدهاند. اگر قرار است آنها از غزه منتقل شوند، باید به آنها اجازه داده شود به خانههای خود و به باغهای پرتقال و زیتون خود در حیفا، یافا و دیگر شهرها و روستاهایی که از آنجا فرار کردهاند یا توسط اسرائیلیها به زور بیرون رانده شدهاند، بازگردند.
آقای رئیس جمهور، بسیاری از دهها هزار مهاجری که پس از جنگ جهانی دوم از اروپا و سایر نقاط به فلسطین آمدند، خانهها و زمینهای فلسطینیها را دزدیدند، ساکنان را به وحشت انداختند و درگیر کارزار پاکسازی قومی شدند. افسوس که آمریکا و انگلیس، فاتحان جنگ، کنار ایستادند و حتی اخراج جنایتکارانه فلسطینیها از خانهها و سرزمینهایشان را تسهیل کردند.
آمریکا و انگلیس نمیخواستند قربانیان هولوکاست آدولف هیتلر را بپذیرند، بنابراین به فرستادن آنها به فلسطین بسنده کردند. در کتاب هشت روز در یالتا، نویسنده دیانا پرستون به گفتگوی بین رئیسجمهور وقت ایالات متحده فرانکلین روزولت و همتای روسی او جوزف استالین اشاره میکند. پرستون مینویسد: "مکالمه به موضوع سرزمینهای یهودی تبدیل شد. روزولت گفت که او یک صهیونیست است... هنگامی که استالین از روزولت پرسید که قصد دارد چه هدیهای برای [پادشاه سعودی] ابن سعود بدهد، او پاسخ داد که تنها امتیاز او ممکن است دادن شش میلیون یهودی به او باشد..."
خوشبختانه، زمانی که آقای روزولت با ابن سعود ملاقات کرد، پادشاه این پیشنهاد را رد کرد و در عوض پیشنهاد کرد که بهترین زمینها در آلمان به یهودیان به عنوان غرامت برای هولوکاست ارائه شود. افسوس، هری ترومن، جانشین روزولت، با تمام وجود از مهاجرت یهودیان به فلسطین حمایت کرد و در نهایت در ایجاد اسرائیل نقش اساسی داشت.
خشونت و خونریزی که امروز شاهد آن هستیم، نتیجه آن اقدام و همدستی قبلی انگلیس با جاه طلبیهای صهیونیستها از سال ۱۹۱۷ است.
آقای رئیس جمهور، قصد اعلام شده شما برای برقراری صلح در فلسطین بسیار تحسین شده است. من با احترام پیشنهاد میکنم که راه انجام این کار، دادن حق مسلم فلسطینیها برای تعیین سرنوشت و کشوری با پایتختی در بیتالمقدس شرقی است، همانطور که در قطعنامههای ۱۸۱ و ۱۹۴ مجمع عمومی سازمان ملل و قطعنامههای ۲۴۲ و ۳۳۸ شورای امنیت و ابتکار صلح عربی پیشبینی شده است.
همه کشورهای عربی و اسلامی و همچنین تشکیلات خودگردان فلسطین، شروط طرح صلح عربی برای پایان دادن به خصومتها و برقراری روابط با اسرائیل را میپذیرند. ۱۴۹ کشور، کشور فلسطین را به رسمیت میشناسند. لطفا کشور خود را صدوپنجاهمین کشور کنید. هیچ صلحی در خاورمیانه بدون پرداختن عادلانه و صادقانه به این موضوع شریف محقق نخواهد شد.
امیدوارم از شما به عنوان صلح طلب یاد شود.
ترکی الفیصل»
انتهای پیام