جشن حضور تا ظهور

تاج: وقتی فشار از سمت بیگانه می‌آید، مردم متحد می‌شوند

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: هر جا که مردم ببینند انقلاب به حمایت نیاز دارد می آیند و خیلی هم ارزیابی و دو دوتا چهارتا ندارند. کمک می‌کنند و فضا را اکنون ورزشی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در جریان راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: اعتقاد من این است که بعد از ۴۶ سال مردم با شور و نشاط آمده‌اند. اگر بگوییم سختی نیست، مردم سختی‌ دارند اما وقتی فشار از سمت بیگانه می‌آید به نظر من مردم متحد می‌شوند. این جمعیت بیانگر این است که مردم سلطه‌پذیر نیستند. به نظر من جامعه ورزش هم خوب استقبال کرد و همه مسئولان ورزش ورزشکاران و همه بودند.

او گفت: همه آمده‌اند و هیچ‌کدام با وضعیت کشور بیگانه نیستند. بی خبر از گذشته هم نیستند. جمع بندی من این است که همه مردم آمده‌اند که حضور جدی نشان دهند. علت هم دارد و آن این است که هر جا که مردم ببینند انقلاب به حمایت نیاز دارد می آیند و خیلی هم ارزیابی و دو دوتا چهارتا ندارند. کمک می‌کنند و فضا را اکنون ورزشی کرده‌اند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403112216517
  • خبرنگار : 90047