جشن حضور تا ظهور

حضور پر شور و شعور مردم دیار علویان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

مردم دیار علویان در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر با مشارکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور پرشور و شعور خود با آرمان‌های امام، شهدا و رهبری تجدید بیعت کردند.

دهه فجر، یادآور روزهای پرشور انقلاب اسلامی ایران، فرصتی است برای مرور رویدادهایی که مسیر تاریخ کشور را تغییر دادند. از ۱۲ تا ۲۲ بهمن، ایران شاهد بازگشت امام خمینی (ره) و شکل‌گیری حرکت‌های مردمی بود که در نهایت به پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ انجامید. این دهه، نه‌تنها نقطه عطفی در تحولات سیاسی کشور محسوب می‌شود، بلکه نمادی از وحدت و اراده ملت ایران در دستیابی به استقلال و آزادی است. اکنون، با فرارسیدن این ایام، برنامه‌ها و مراسم گوناگونی در سراسر کشور برگزار می‌شود تا بار دیگر یاد و خاطره آن روزهای تاریخی زنده نگه داشته شود.

در این ایام، مردم و مسئولان با برگزاری ویژه‌برنامه‌های فرهنگی، هنری و سیاسی، دستاوردهای انقلاب اسلامی را مرور کرده و نقش آن را در تحولات داخلی و بین‌المللی بررسی می‌کنند. مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و نهادهای مختلف با اجرای مراسم گرامیداشت، نمایشگاه‌ها، همایش‌ها و مسابقات فرهنگی، این دهه را گرامی داشتند.

همچنین، راهپیمایی ۲۲ بهمن به‌عنوان اوج برنامه‌های دهه فجر، فرصتی است تا مردم بار دیگر همبستگی و حمایت خود را از آرمان‌های انقلاب نشان دهند. رسانه‌های داخلی نیز با پوشش گسترده این رویدادها، تلاش می‌کنند نسل جدید را با وقایع انقلاب و ارزش‌های آن آشنا کنند.

دهه فجر تنها یادآوری یک رویداد تاریخی نیست، بلکه فرصتی برای ارزیابی مسیر طی‌شده و تبیین چشم‌انداز آینده کشور در سایه آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

با طلوع خورشید در صبح ۲۲ بهمن، خیابان‌های شهر کم‌کم رنگ و بوی دیگری به خود می‌گیرد. سرمای زمستانی بهمن ماه، با گرمای حضور مردم در هم می‌آمیزد و حال و هوای خاصی به خیابان‌ها می‌بخشد. صدای سرودهای انقلابی از بلندگوها پخش می‌شود، پرچم‌های ایران در دست پیرو جوان، خرد و کلان تکان می‌خورند و چهره‌های پرشور پیرمردم و جوان، یادآور روزهایی است که این ملت آزادیخواه و استقلال طلب یک‌صدا شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» سرداده و برای اهداف خود قیام کردند.

در میان جمعیت، کودکان با بادکنک‌های رنگی و پرچم‌های کوچک در دست، همراه خانواده‌هایشان راهپیمایی می‌کنند. سالمندان با لبخند و چهره‌هایی پر از خاطره، به گذشته بازمی‌گردند، جوانان با شور و هیجان، شعارهایی را سر می‌دهند که نشان از تداوم آرمان‌های انقلاب دارد.

هوای سرد بهمن، گرمای حضور مردم را کم نمی‌کند؛ دستانی که با شال و دستکش گرم شده‌اند، پلاکاردهایی را بالا نگه داشته‌اند که پیام وحدت و ایستادگی ملت را به نمایش می‌گذارند. چای داغی که در گوشه‌ای میان مردم توزیع می‌شود، گرمایی کوتاه اما دلنشین به دستان یخ‌زده می‌بخشد.

مسیرهای راهپیمایی پر از مردمی است که از نقاط مختلف شهر آمده‌اند. سرودهای انقلابی و شعارهایی که همچنان همراهی با ولایت را استحکام می‌بخشد؛ در خیابان‌ها طنین‌انداز است و پرچم‌های متری که روی دستان نسل چهارم و پنجم انقلاب برافراشته، صحنه‌ای ماندگار از همبستگی ملی را به تصویر می‌کشند. این روز، نه فقط یک یادبود تاریخی، بلکه تجدید عهدی است با ارزش‌هایی که مردم برای آن‌ها ایستادگی کرده‌اند.

راهپیمایی شهرستان ساری از میدان ساعت شروع و تا میدان امام ادامه دارد. جمعیت راهپیمایان با مشت‌های گره کرده بانگ «الله اکبر» سرداده‌اند.

براساس گزارش‌های رسیده راهپیمایی در تمام شهرها و بخش‌های استان مازندران  شروع و جمعیت روان و منظم شعار «مرگ بر انگلیس، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل یهود» سرداده‌اند.

گروه‌های سرود دانش آموزی در حاشیه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن بر شور و نشاط این روز تاریخی می‌افزایند.

نیازمند انسجام و وحدت ملی هستیم/مذاکره برای منافع ملی

عضو خبرگان رهبری گفت :فرصت آزمون و خطا نیست امروز به وحدت و انسجام ملی نیاز داریم، پرداختن به حاشیه‌ها پذیرفتنی نیست حل مسائل مردم با اتکا به منافع ملی باید حرف اول را بزند.

آیت‌الله حسینعلی سعدی عضو مجلس خبرگان رهبری دوشنبه در سخنرانی روز ۲۲ بهمن شهرستان ساری، با تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز جوان، اظهار کرد: لازم است دلیل شکل‌گیری انقلاب اسلامی و چرایی آن را برای نسل جوان به درستی تبیین کنیم.

وی با بیان اینکه لازم است نسل جوان بداند؛ نقشه راه  ملت ایران چیست، افق ما چه خواهد بود، افزود: قبل از انقلاب، نسل جوان تحصیلکرده ما با تحقیر ملی مواجه بودند و عزت ملی و استقلال معنا نداشت. یک  امیر ارتشی باید در مقابل یک افسر آمریکایی خضوع و خشوع می‌کرد و استعداد ژرف ایرانی نادیده گرفته می‌شد.

وی با بیان سوال خطاب به جوانانی که در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۳ به خیابان آمدند، گفت :چرا نسل جوان سال ۱۳۵۷ مثل امروز شما به خیابان آمدند؛ راهبرد اول دشمن تطهیر نظام ستم شاهی بوده است و تکیه به دیگران به جای تکیه به مردم بود که مردم را به صحنه آورد.

این مسئول تصریح کرد: امروز سواد رسانه‌ای شرط حیات جامعه است چرا که راهبرد اول دشمن تطهیر نظام گذشته است و ما  باید تحلیل کنیم، داشته‌ها و دستاوردها را ببینیم چرا که دشمن دستاوردهای بزرگ این ملت را در فضای رسانه‌ای کم نشان می‌دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد :جوان‌های کشور در دنیای علم جزو معدود  کشورهایی هستند که به دانش‌های نوین صنعتی و علمی دست پیدا کردند و استعداد متمدن و درخشان علمی امروز به میدان آمده است.

وی گفت :امروز ایران در معادلات و معاملات بین المللی اثرگذار است و ایران، قوی و مقتدر است که محصول قدرت نرم و  دستاوردهای فرزندان شما در زمینه امنیت ملی است.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: دشمن با کوچک انگاری ظرفیت‌های فرزندان کشور را می‌خواهد کم اثر جلوه دهد.

آیت الله سعدی بیان کرد :دشمن با بزرگ کردن هیمنه نظام پوشالی و استکباری و با کوچک انگاری ظرفیت‌های عظیم مردم بنا دارد نفوذ در تحلیل نخبگانی نماید که راه حل مشکلات پنجه بر بوسه گرگ و  زانو زدن در مقابل آمریکا و مذاکره است.

عضو خبرگان رهبری یادآور شد :فرصت آزمون و خطا نیست امروز به وحدت و انسجام ملی نیاز داریم، پرداختن به حاشیه‌ها پذیرفتنی نیست حل مسائل مردم با اتکا به منافع ملی باید حرف اول را بزند.

این مسئول با بیان اینکه مردم غیور مازندران قلم و علم تمدن هستند، خاطرنشان کرد: این مردم اهل عزت و غیرت هستند هرکجا وهرکسی با مردم ایران با زبان تهدید سخن گفت تودهنی محکمی خورده است.

آیت الله سعدی اضافه کرد :با بهره گیری از سواد رسانه‌ای می‌بایست در مقابل هیاهوی فضای مجازی بصیرت ایجاد شود تا ماهیت پلشت دشمن را ببینیم.

وی افزود: دادگاه لاهه رژیم سفاک اسراییل و رییس جمهور این رژیم را بعنوان جنایتکار جنگی  محکوم کرد که رییس جمهور آمریکا قاضی را تحریم و جانی جنایتکار را تکریم می‌کند که این ماهیت نظام سلطه است و عملا از قتل عام  یک‌نسل سخن می‌گوید.

آیت الله سعدی تاکید کرد :اگر قدرت نرم ما نبود؛ شک‌ نکنید دشمن نسبت به توسعه و رشد  انقلاب نقشه‌های شوم داشتند.

عضو خبرگان رهبری با دعوت از نخبگان برای پیوستن به نسخه‌ای که رهبری برای استفاده از فرصت‌ها ارائه دادند، یادآور شد: همه نخبگان سیاسی را به وفاق دعوت میکنم و دعوت میکنم زیرا نسخه وارداتی علاج راه نیست باید از همه توان داخلی استفاده شود.

وی گفت :بعد از راهبرد حکیمانه رهبری و طرح نقشه راه، مردم مجادله و مباحثه را نمی پذیرند.

جشن سالروز پیروزی انقلاب در شهرستان نور

با فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از ساعات اولیه صبح ۲۲ بهمن ۱۴۰۳  شهروندان نور در خیابان‌های اصلی حضور یافته‌اند تا در مراسم ملی شرکت کنند.

بر اساس گزارش‌های میدانی، مسیرهای راهپیمایی در نور با پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و بنرهای حاوی شعارهای انقلابی تزئین شده است. نیروهای انتظامی، بسیج و هلال‌احمر نیز برای برقراری نظم و امنیت در نقاط مختلف مسیر مستقر شده‌اند.

طبق اعلام ستاد برگزاری مراسم، راهپیمایی امسال از میدان امام خمینی (ره) آغاز و به سمت مصلی الغدیر نور ادامه دارد.

حضور گروه‌های مختلف مردمی، دانش‌آموزان، فرهنگیان و خانواده‌های شهدا در مسیر راهپیمایی چشمگیر است و بسیاری از شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی، حمایت خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی اعلام کردند.

تا چشم می‌گردانی از خیابان‌های فرعی مردم به مسیر راهپیمایی اضافه می‌شوند. مسئولان شهرستان نور، از جمله امام‌جمعه، فرماندار و سایر مدیران اجرایی نیز در این مراسم حضور دارند و سخنران اصلی این راهپیمایی عبدالوحید فیاضی نماینده مردم شهرستان‌های نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی در مصلی الغدیر است.

اجرای جنگ شادی، غرفه کتاب و نقاشی، نمایش و تئاتر خیابانی از برنامه‌های جنبی جشن پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان نور است.

انقلاب اسلامی بر پایه قدرت مردم استوار است

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی در سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ تأکید کرد:  انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر هویت دینی، توحید و معرفت اسلامی شکل گرفته و همچنان استوار باقی خواهد ماند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، این پایبندی را مصداقی از آیه «وَلَقَدۡ أَرۡسَلۡنَا مُوسَیٰ بِـَٔایَٰتِنَآ أَنۡ أَخۡرِجۡ قَوۡمَکَ مِنَ ٱلظُّلُمَٰتِ إِلَی ٱلنُّورِ وَذَکِّرۡهُم بِأَیَّیٰمِ ٱللَّهِۚ» دانست و گفت: امام خمینی(ره) با نام‌گذاری ۲۲ بهمن به عنوان یوم‌الله، مسیر حرکت توحیدی ملت ایران را از ظلمت به سوی نور، آگاهی و آزادی هدایت کرد.

این نماینده مجلس با مقایسه انقلاب‌های بزرگ جهان از جمله انقلاب فرانسه، روسیه و الجزایر، تصریح کرد: بر خلاف این انقلاب‌ها که هر یک به نوعی با چالش‌های اساسی روبه‌رو شدند، انقلاب اسلامی ایران ترکیبی از عدالت‌خواهی، آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی است و جوهره آن، هویت دینی و اسلامی است.

وی ضمن تأکید بر تلاش دشمنان برای خدشه‌دار کردن هویت دینی و توحیدی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: آمریکا به میدان مقابله با انقلاب اسلامی آمده و تلاش دارد تا بین ملت ایران شکاف و دسته‌بندی ایجاد کند، اما مردم ایران با ایستادگی و مقاومت، اجازه نخواهند داد که این توطئه‌ها به نتیجه برسد.

او همچنین با اشاره به وضعیت آزادی بیان در کشور، اظهار کرد: در دوران پهلوی آزادی در معنای واقعی آن وجود نداشت، اما امروز آزادی بیان و قلم در چارچوب قانون اساسی تأمین شده و هیچ‌کس به دلیل بیان نظرات خود تحت فشار قرار نمی‌گیرد.

نماینده مردم نور و محمودآباد ضمن تأکید بر وحدت قوای سه‌گانه، گفت: اختلاف میان نهادهای حاکمیتی، باعث ایجاد سردرگمی در جامعه می‌شود. دولت، مجلس و قوه قضائیه باید همسو و هماهنگ باشند تا مسیر پیشرفت کشور تسهیل شود.

وی در پایان با تأکید بر لزوم شفافیت مدیران و پاسخگویی به مطالبات مردم، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با پشتوانه مردم شکل گرفته و بر همین اساس نیز پایدار خواهد ماند. مدیران باید در خدمت مردم باشند و با شفافیت و تلاش شبانه‌روزی، مشکلات جامعه را برطرف کنند.

خودباوری مردم در حفظ ارزش‌های انقلاب تحسین برانگیز است

استاندار مازندران حضور پر شور آحاد مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را نشانه وحدت و اقتدار ایران توصیف کرد و گفت:  خودباوری مردم در حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی تحسین برانگیز است.

مهدی یونسی رستمی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرستان ساری اظهار کرد: به طور یقین مردم صاحبان اصلی این نظام و انقلاب هستند و مسئولان و دست‌اندرکاران باید قدردان آنان باشیم.

استاندار مازندران با ذکر این نکته که مسئولان سربازان این ملت فهیم هستند، تصریح کرد: همه باید قدردانی این ملت باشیم.

وی ادامه داد: مردم ایران  تنها ملتی هستند که امامشان را تنها نگذاشتند و در ورود و رحلت امام (ره) به ایران با جمعیت میلیونی حمایت خود را از انقلاب نشان داد.

وی متذکر شد: پیروزی انقلاب اسلامی تحول درونی در ایران بود که تحولات متعددی را در عرصه بین المللی از جمله در زمینه عقلانیت و عدالت به دنبال داشت.

مشارکت مردم ولایتمدار نکا در راهپیمایی ۲۲ بهمن

راهپیمایی روز ۲۲ بهمن در شهرستان نکا از ناحیه مقاومت بسیج تا میدان جانبازان با حضور پرشور مسئولین و آحاد مردم شهرستان اغاز شد.

مردم ولایتمدار نکا با در دست داشتن پرچم و پلاکاردهایی که با شعار انقلابی مزین شده بود شعار ضد صهیونیستی را سردادند.

در این راهپیمایی حضور خانواده شهدا، مسئولان، دانش آموزان و ورزشکاران و اقشارمختلف به چشم می‌خورد که نشان از اتحاد و همدلی بعد از چهل و شش سال پیروزی انقلاب دارد.

تجدید بیعت مردم قائمشهر در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب

مردم قائم‌شهر در ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ زیر بارش رحمت الهی در جشن «حضور تا ظهور» شرکت کردند.

قائمشهری‌ها بار دیگر با مرور تاریخ سال ۱۳۵۷ اعلام کردند که پای نظام و انقلاب اسلامی تا پای جان ایستاده‌اند.

مردم همیشه در صحنه شهرستان قائمشهر با شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن پیام اتحاد را به سراسر جهان ‌مخابره کردند.

دشمنان نمی‌خواهند ایران استقلال داشته باشد

 پژوهشگر و از اساتید حوزه و دانشگاه با بیان اینکه دشمنان تحمل دیدن روی پای ایستادن ایران را ندارند، گفت: به همین دلیل کشور ما را تحریم و تمام عوامل را علیه انقلاب اسلامی بسیج کردند.

حجت الاسلام علی رسولی در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن نوشهر با بیان اینکه ما مدافع یک انقلاب اسلامی هستیم که یک خیزش بود، اظهار کرد: در سال ۵۷ انقلاب اسلامی یک بعثت بود.

این پژوهشگر و از اساتید حوزه و دانشگاه تصریح کرد: کشوری که سرود ملی ندارد و بمب اتم برای نابودی بشر ساخت به ما نسبت دیکتاتور می‌دهد زیرا رسانه‌های متعدد در اختیار دارند.

حجت الاسلام رسولی با بیان اینکه ایران می‌خواهد روی پای خود بایستد استکبار کشور ما را تحریم کرد، گفت: تحول صنعتی که در دوران امیرکبیر رخ داد به یاد ماندنی است اما دشمنان ما نمی‌خواهند ما روی پای خود بایستیم.

وی با اشاره به اینکه آمریکا و سایر دشمنان نظام  تحمل دیدن استقلال ایران را ندارند، افزود: به همین دلیل تمام عوامل را علیه انقلاب اسلامی  بسیج کردند و بعد از انقلاب با فریب و وعده وعید صدام، جنگ هشت ساله را به راه انداختند و دو کشور را از بسیاری از نعمت‌ها محروم کردند.

این  پژوهشگر و از اساتید حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ما در طول انقلاب شخصیت‌هایی همچون شهیدان باکری، حاج قاسم سلیمانی را از دست دادیم، یادآور شد: امروز نسلی داریم که هیچ کدام از کاستی‌ها و مشکلات دوران پیش از انقلاب را ندیده‌اند و با توجه به فضای مسموم رسانه‌های معاند می‌گویند شاه بهترین خلبان بوده است.

حجت الاسلام رسولی با بیان اینکه متاسفانه در دوران پهلوی امارات را  بدون کوچکترین امتیازی واگذار کردند، گفت: نیاز است تاریخ و سابقه کشورها را بخوانند و بعد در مورد این انقلاب قضاوت کنند.

۲۲ بهمن نماد اصلی پیوند امت و امام است

نماینده ادوار و مشاور رئیس مجلس با بیان اینکه ملت ما این انقلاب را در مقابل همه طوفان‌ها حفظ کرد، گفت: ۲۲ بهمن نماد اصلی پیوند امت و امام است.

حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در جمع راهپیمایان چالوس با بیان اینکه بار دیگر ملت بزرگ ایران در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به صحنه آمدند و حماسه دیگری آفریدند، اظهار کرد: انقلاب اسلامی توسط این ملت ایجاد شده است و رسالت بزرگ بر گردن آنها است.

وی با بیان اینکه ملت ما این انقلاب را در مقابل همه طوفان‌ها و حوادث با همه قدرت حفظ کردند، افزود: پیوند امت و امام در این ۴۶ سال همواره وجود داشته است و نماد اصلی آن در ۲۲ بهمن ماه بوده است.

وی از ۲۲ بهمن به عنوان یک یوم الله روزی که سرنوشت تاریخ ایران تغییر پیدا کرده است یاد کرد و گفت: این حضور مقدمه ظهور و زمینه ساز برای اصل ظهور است.

 نماینده ادوار و مشاور رئیس مجلس تاکید کرد: ملتی که نزدیک به نیم قرن روی ایمان، آرمان و حرکت خود بایستد این ملت همیشه پیروز است و هیچ گاه شکست نمی‌خورد.

حجت الاسلام میر تاج الدینی یادآور شد: آمریکا در طول انقلاب همواره تلاش کرده تا به انقلاب ضربه بزند و قصد براندازی داشته است؛ اما ملت ما با حضور همیشه در صحنه پاسخ محکم به آمریکا داد و الان هم این حماسه بزرگ حضور در کل ایران رقم خورده است.

وی با بیان اینکه پیام این حضور مردم به دشمنان واضح و روشن است، گفت: مشکلات اقتصادی، فشارها و تحریم‌ها هیچ کدام مردم ما را از استمرار و ادامه راه انقلاب اسلامی و راه شهدا باز نخواهد داشت.

حجت الاسلام میرتاج الدینی خاطرنشان کرد: پیام این حضور به  مسئولان این است که ملت به وظیفه خود عمل می‌کنند و آنها وظیفه دارند مشکلات اقتصادی را حل کنند.

دشمنی نظام سلطه با ایران پایانی ندارد

بیژن پولادی فرماندار شهرستان نور در سخنرانی مراسم ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در بخش چمستان گفت: دشمن از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، تمام توان خود را به کار گرفت تا این نظام نوپا را متزلزل کند.

 وی با اشاره به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه اخیر، اظهار کرد: با وجود ۴۶ سال تحریم‌های گسترده، امروز ایران به قله‌های علمی و فناوری دست یافته و در حوزه‌های پزشکی، نانو، فناوری‌های دفاعی و دیگر عرصه‌های علمی، در بین کشورهای پیشرفته جایگاه برتری دارد.

فرماندار شهرستان نور افزود: جمهوری اسلامی با تقدیم ۲۲۰ هزار شهید و جانباز، این انقلاب را تثبیت کرده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان نور تصریح کرد: ایران هیچ اختلافی با مردم آمریکا و سایر ملت‌های جهان ندارد، بلکه تفاوت اساسی آن با نظام سلطه، ریشه در مبانی اعتقادی، تاریخی و دیپلماتیک دارد.

 وی با استناد به آیات و روایات اسلامی گفت: یکی از اصول اسلامی، مبارزه با نظام طاغوت است. امروز ایالات متحده آمریکا مصداق بارز این نظام طاغوتی است که به دنبال سلطه بر منابع کشورهای دیگر و چپاول آنهاست.

دشمنی آمریکا حد و مرزی ندارد

پولادی با اشاره به سیاست‌های سلطه‌طلبانه آمریکا در سراسر جهان خاطرنشان کرد: هر کشوری که آمریکا در آن مداخله کرده، ابتدا آن را خلع سلاح و سپس حاکمیت آن را تضعیف کرده است. این سیاست‌ها همچنان ادامه دارد و دشمنی نظام سلطه با ایران پایانی ندارد.

مردم مهم‌ترین عمود خیمه انقلاب اسلامی هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به اینکه مردم مهم‌ترین و راسخ‌ترین عمود خیمه انقلاب اسلامی هستند، اظهار کرد: اگر مردم نبودند انقلاب اسلامی به وجود نمی‌آمد.

قاسم عزیززاده گرجی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شهرستان محمودآباد با بیان اینکه عناصر ایدئولوژی و مکتب، رهبری و مردم سه عنصر اثرگذار در انقلاب اسلامی هستند، گفت: مردم رکن اصلی و اساسی این انقلاب هستند و انقلاب اسلامی ایران با قرار گرفتن این سه مولفه قدرت در کنار هم با شرایط اقتصادی زمان خود به ثمر نشست.

وی پایه و اساس انقلاب اسلامی ایران را مکتب اسلام برشمرد و افزود: اسلام دروغین توسط دشمنان در کنار اسلام واقعی که امام (ره) آن را پایه انقلاب خود قرار دادند، به وجود آمد.

عزیززاده گرجی گفت: انقلاب اسلامی برگرفته از تعالیم اسلامی متاثر از فرهنگ عاشورا و انتظار است و دیگر انقلاب‌ها این خاصیت و برجستگی را ندارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با عنوان اینکه فرهنگ غنی عاشورا و انتظار در طول شکل‌گیری انقلاب و دفاع مقدس همواره بروز و حضور دارد، خاطرنشان کرد: رزمندگان، آزادگان و مردم هر زمانی که متکی بر این فرهنگ بودند، اثرات مثبت آن را دیدند.

وی نگهداری انقلاب را مهمتر از وقوع آن برشمرد و اعلام کرد: مردم تمام ظرفیت خود را پای انقلاب آوردند تا آن را حفظ کنند و اجازه ندادند مسیر آن توسط دشمنان تغییر کند.

عزیززاده گرجی شکل‌گیری محور مقاومت به عنوان قدرت منسجم بر علیه استکبار را از بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: بیداری انقلاب بین مردم، تحقیر استکبار جهانی، دفاع از مظلوم، عدالت خواهی برای آزادی، وحدت بین مسلمین و استقلال داخلی از دیگر دستاوردهای این انقلاب است.

او با عنوان اینکه آثار انقلاب اسلامی را در کشورهای دیگر می‌بینیم، ادامه داد : رژیم صهیونیستی به اهدافی که داشت دست نیافت و تنها دستاورد آن شهادت ۴۸ هزار انسان بی‌گناه که بیش از ۷۵ درصد آن زنان و کودکان بودند، بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تاکید بر اینکه تجهیزات نظامی که پس از انقلاب در ایران تولید می‌شود در رتبه‌های نخست جهان قرار دارد، گفت : پرتاب ۲۵ ماهواره فضاپیما و فعالیت‌های علمی و آموزشی از دستاوردهای داخلی انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب در مازندران ۱۲ دانشگاه و ۱۰۰۰ مدرسه وجود داشت، خاطرنشان کرد: امروز ۱۱۰ مرکز آموزش دانشگاهی و بیش از ۴ هزار مدرسه در این استان داریم.

به گزارش ایسنا؛ مردم ولایتمدار و انقلابی شهرستان محمودآباد همزمان با سراسر کشور از ساعت ۱۰:۰۰ صبح امروز از مسیر گلزار شهدای آهومحله به سمت مرکز شهر با شعار محوری «جشن حضور تا ظهور» راهپیمایی کردند.

اقشار مختلف مردم با در دست داشتن پلاکاردهای مختلف بار دیگر شرارت‌های آمریکا را یادآور شدند و پیام خود را به دشمنان رساندند و این پیام فقط مخصوص حزب اللهی نبود؛ مردم با سلایق و دیدگاه‌های مختلف سیاسی در راهپیمایی اعلام حضور کردند.

صاحبان انقلاب اسلامی امروز در محمودآباد با شعار «در طلوع آزادی، جای شهدا خالی» حماسه ای ماندگار خلق کردند و یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشتند.

حضور دهه ۹۰ دی ها امروز در راهپیمایی ۲۲ بهمن محمودآباد بار دیگر ثابت کرد توطئه‌های دشمنان نمی‌تواند ذره‌ای از عزم و غیرت مردم انقلابی محمودآباد را کم کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403112216479
  • خبرنگار : 50593