درخواست نمایندگان رژیم صهیونیستی برای خروج از سازمان بهداشت جهانی

۱۹ عضو پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) خواهان خروج این رژیم از سازمان بهداشت جهانی شدند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری معاریو امروز یکشنبه گزارش داد که ۱۹ عضو کنست درخواستی را به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، وزیران خارجه، بهداشت و دستگاه قضایی به منظور خروج این رژیم از سازمان بهداشت جهانی ارائه دادند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا یک روز بعد از روی کار آمدن خود دستور اجرایی را برای خروج ایالات متحده از سازمان بهداشت جهانی امضا کرد.

چند روز اخیر نیز گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم به ایالات متحده می‌پیوندد و در شورای حقوق بشر سازمان ملل مشارکت نخواهد کرد.

کاخ سفید روز دوشنبه اعلام کرد که دونالد ترامپ درصدد است دستور اجرایی را برای خروج ایالت متحده از شورای حقوق بشر سازمان ملل و ممنوع کردن حمایت‌های مالی از آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را امضا کند.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403112116210
  • خبرنگار : 71457