سرپرست دانشگاه اصفهان:

از وظایف مهم بسیج اساتید، حفظ و تداوم این تفکر و اندیشه است

در دیدار مسئول بسیج اساتید استان اصفهان با سرپرست دانشگاه اصفهان، بر حمایت همه‌جانبه از اساتید و حفظ تفکر بسیجی تأکید شد.

رسول رکنی‌زاده در دیدار با مسئول بسیج اساتید استان اصفهان اظهار کرد: با طرح و توجه به «اندیشه و تفکر جهادی و بسیجی» و جایگاه آن در دوران ۴۶ ساله انقلاب اسلامی، همین تفکر و اندیشه بود که هشت سال دوران دفاع مقدس را با پیروزی ملت ایران به پایان رساند.

وی افزود: تداوم این تفکر توانست در سال‌های پس از آن زمان تا حال حاضر، در عرصه‌های مختلف به‌ویژه در صنعت و تکنولوژی و پیشرفت‌های علمی با وجود تمام تحریم‌ها، موفق و کارآمدی نظام را نشان دهد و ایران را سربلند نگه دارد.

سرپرست دانشگاه اصفهان بیان کرد: باید این تفکر و اندیشه حفاظت شود و نباید از آن غفلت کرد و از وظایف مهم بسیج اساتید، حفظ و تداوم این تفکر و اندیشه است.

رکنی‌زاده با اشاره به آفات پیش روی بسیج تاکید کرد: تبدیل شدن به حزب سیاسی، آفت مهمی است و بسیج اساتید باید از افتادن به ورطه های حزبی پرهیز کند.

وی بیان کرد: بسیج باید پناهگاه، مامن و محل مطمئنی برای همه اساتیدی باشد که برای ایران و سربلندی‌اش تلاش می‌کنند، بنابراین باید روحیه بسیجی و تفکر و فرهنگ جهادی را در تک تک اساتید تقویت کرد.

محمد باقری، مسئول بسیج اساتید استان اصفهان نیز در دیدار با سرپرست دانشگاه اصفهان اظهار کرد: بسیج اساتید، برای حمایت و پشتیبانی از تمام اساتید خاصه اساتید جوان که دل در گروی اعتلای ایران و رونق و آبادانی آن دارند، آماده است و هیچ مرز و حصاری برای بسیج در زمینه حمایت و همراهی با اساتید گرانقدر و تلاشگر در راه پیشرفت ایران اسلامی ندارد و حمایت قاطع دارد از اساتیدی که ظرفیتی برای پیشبرد ایران ایجاد می‌کنند.

وی افزود: این تفکر، تفکر بسیجی است و ما در سازمان بسیج اساتید و در تمام کانون‌ها و دفاتر بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان بر همین مبنا حرکت می‌کنیم و اعتقاد و باور داریم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403112115863
  • خبرنگار : 51012