مسئول کانون بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین:

حضور مردم در تمامی عرصه‌ها، ضامن اقتدار و توسعه نظام اسلامی است

مسئول کانون بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین بر اهمیت حضور مردم در تمامی عرصه‌های اشاره کرد و گفت: در انقلاب اسلامی، تکیه اصلی بر دوش مردم بود و حضور مردم در تمامی عرصه‌ها، ضامن اقتدار و توسعه نظام اسلامی شد.

سیدعبدالمجید موسوی با اشاره به اهمیت آگاهی و رهبری در پیروزی انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شکل‌گیری انقلاب‌ها در سراسر جهان ریشه در نارضایتی جامعه دارد و این نارضایتی می‌تواند سیاسی، اقتصادی، فرهنگی یا ایدئولوژیک باشد و معمولاً به فساد و خودکامگی سردمداران حکومتی باز می‌گردد.

موسوی با اشاره به اینکه هر انقلاب باید توسط مردم شکل بگیرد به اهمیت آگاهی و رشد شعور سیاسی جامعه اشاره کرد و گفت: اگر سطح آگاهی عمومی افزایش نمی‌یافت، انقلاب اسلامی در ایران شکل نمی‌گرفت. از این رو، نقش نخبگان در افزایش آگاهی اجتماعی و حق مطالبه‌گری مردم بسیار حیاتی است.

وی همچنین به تلاش چهره‌های برجسته‌ای چون شهید بهشتی، شهید مطهری و... در افزایش میزان آگاهی مردم اشاره کرد و افزود: با وجود تلاش‌های این افراد و افراد برجسته دیگر اما مهمترین رکن آن وجود رهبری آگاه و شجاع بود که امام خمینی (ره) به خوبی این مسئولیت را به دوش کشیدند.

وی بر اهمیت مردم‌سالاری دینی تاکید کرد و افزود: حضور مردم در تمامی عرصه‌ها ضامن اقتدار و توسعه نظام اسلامی است و برگزاری انتخابات و ایجاد شوراها می‌تواند به رشد و تعالی جامعه کمک کند.

موسوی با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این یادواره‌ها بیانگر عزت و افتخاری است که مردم خون خود را در راه رسیدن به آرمان‌های مقدس نثار کرده‌اند. امروز وظیفه ماست که فداکاری‌های جوانان را به خوبی برای نسل‌های جدید تبیین کنیم تا بدانند که آرامش و امنیتی که امروز دارند مرهون از خودگذشتگی‌های دیروز شهداست.

مسئول کانون بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا قرچک و پاکدشت در پایان خاطرنشان کرد: جشن ۲۲بهمن باید با شکوهی متفاوت از طرف آحاد مردم برگزار شود تا نشان دهیم که با امید و اراده مصمم، در برابر تلاش‌های بیگانگان ایستاده‌ایم و با وجود چالش‌ها، با همبستگی و وحدت به سوی آینده‌ای روشن پیش می‌رویم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403112115673
  • خبرنگار : 71951