آخرین وضعیت مصدومان اتوبوس حادثه‌دیده سنندج ـ شیراز

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی آخرین وضعیت مصدومان اتوبوس حادثه‌دیده سنندج ـ شیراز را تشریح کرد.

بهروز ایران نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پنج نفر از مصدومان این حادثه که ساعت ۱:۲۷ بامداد امروز  ۲۱ بهمن‌ماه، در محور اراک به خمین در زیرگذر حد فاصل پادگان مالک اشتر فراجا و مرکز تعویض پلاک اتفاق افتاد، در بیمارستان تحت نظر هستند.

وی افزود: ۲۴ مصدوم این سانحه جهت درمان به بیمارستان ولیعصر(عج) اراک منتقل شده بودند که به جز پنج نفر یاد شده، مابقی از بیمارستان مرخص شده‌اند.

بر اساس اعلام پلیس، این اتوبوس که از سنندج به سمت شیراز حرکت می‌کرد هنگام ورود به اراک مسیر خود را به اشتباه به سمت خمین تغییر می‌دهد و برای بازگشت به مسیر اصلی اقدام به عبور از زیرگذر مقابل مرکز تعویض پلاک می‌کند، که متأسفانه با برخورد به کناره های این زیر گذر دچار سانحه می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403112115668
  • خبرنگار : 50598