۲۲ بهمن نماد رویش و زایش جدید است/ ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود نظام را تبیین کنیم

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان گفت: ۲۲ بهمن نماد یک رویش و زایش جدید است. نمی‌توانیم بگوییم که ۴۵ سال از این انقلاب گذشته و کافی است. امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود، بتوانیم بخش عمده‌ای از خدمات نظام، پیشرفت‌های کشور و دستاوردهای انقلاب اسلامی را برای مردم بیان کنیم.

مجتبی فدا، امروز یکشنبه ۲۱ بهمن در جلسه شورای اداری استان اصفهان و افتتاح نمایشگاه با محوریت «عملکرد بسیج و نظام»، ضمن تبریک دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: امروز در مسجد جامع شهر اصفهان که محل تولد تظاهرات و بزرگ‌ترین راهپیمایی مردم در سال ۵۷ بود، گرد هم آمده‌ایم. در آن روز بزرگ، چهار مسیر از اینجا آغاز شد و تمام تندیس‌ها و مجسمه‌های شاه و رضاشاه در اصفهان به زمین افتاد. این یادآوری ضروری است.

وی با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن، هر ساله حساسیت ویژه‌ای دارد، افزود: این روز نماد یک رویش و زایش جدید است. نمی‌توانیم بگوییم که ۴۵ سال از این انقلاب گذشته و کافی است. این روز مانند نماز صبح است که هر روز باید خوانده شود؛ یک فرآیند جدید و فعالیت تازه‌ای آغاز می‌شود. ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ نیز یک رویش و گشایش جدید خواهد بود.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان استان اصفهان با بیان اینکه ما انتظار داریم که همه مردم به مراسم راهپیمایی فردا ۲۲ بهمن بیایند و از نظام جمهوری اسلامی دفاع کنند، ادامه داد: هرچند ممکن است در برخی مناسبت‌ها مانند روز قدس یا تشییع جنازه شهدا، همه مردم حضور نداشته باشند، اما ۲۲ بهمن مربوط به کلیت نظام است. این روز نشان‌دهنده حمایت مردم از نظام و دارایی‌های آن است که پس از ۴۵ سال هنوز پشتیبان نظام هستند.

فدا گفت: امام خمینی(ره) با انقلاب خود مفهوم جغرافیای قدرت را تغییر داد و مردم را در اداره حکومت نقش‌آفرین کرد. حضور مردم در صحنه‌های مختلف، از جمله مقابله با توطئه‌ها، جنگ، تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، نشان‌دهنده این نقش‌آفرینی است. ما شاهد اوج حضور مردم در مبارزه با کرونا بودیم. هرگاه مردم را از صحنه دور کردیم، با مسائل و مشکلات مختلفی مواجه شدیم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از برکات انقلاب امام، تشکیل بسیج بود، اظهار کرد: بسیج حلقه واسط بین مسئولان و مردم است و ساختاری چابک و انعطاف‌پذیر دارد که همه اقشار را در بر می‌گیرد. این ظرفیت توانسته است در طول ۴۵ سال گذشته در مأموریت‌های مختلف سربلند بیرون بیاید.

فدا تصریح کرد: در دوران کرونا، طلاب، دانشجویان و بسیجیان با وجود خطرات ناشی از بیماری، به کمک مردم شتافتند و بخش عمده‌ای از مشکلات را حل کردند. حضور داوطلبانه آن‌ها در غربالگری و تأمین امکانات معیشتی قابل تقدیر است.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با بیان اینکه ما باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم و به‌عنوان مسئولان در خدمت مردم باشیم، اضافه کرد: رسیدگی به مشکلات آن‌ها و ایجاد امید در دلشان وظیفه ما است. همه ما در اینجا حضور داریم؛ چه در مجلس، چه در وزارتخانه‌ها یا فرمانداری‌ها، باید فعالیت کنیم.

وی در خصوص اینکه ما آماده‌ایم تا هر دستگاه یا مجموعه‌ای که نیاز به دفاع در سطح استان دارد، حمایت کنیم، تصریح کرد: در گذشته، بسیجیان استان به کمک جهاد کشاورزی و نظام پزشکی آمدند و آمار و ارقام دقیقی از وضعیت موجود ارائه کردند. بر اساس میزان نهاده‌هایی که به تولیدکنندگان داده می‌شد، ارزیابی‌هایی انجام شد و اقدامات لازم برای کنترل سوخت صورت گرفت.

فدا ادامه داد: با هماهنگی دستگاه قضایی، از خروج ۹۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق در سال گذشته و امسال جلوگیری شد. این ظرفیت‌ها وجود دارد و بدون سر و صدا، ابهام یا جنجال، همکاری‌های لازم انجام شده است.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان گفت: ما نخبگان را در ابعاد مختلف و اقشار گوناگون داریم. برخی از نقاط ضعف ممکن است ناشی از شرایطی باشد که به برخی دستگاه‌ها فشار وارد می‌کند تا مطالبات خود را پیگیری کنند. این اقدام خود نوعی تخلف است، اما جمعیت نخبگان می‌تواند به شما کمک کند و از این ظرفیت بهره‌برداری کنید. ما هیئت‌های اندیشه‌ورزی داریم که در قالب ۲۰ گروه مختلف فعالیت می‌کنند.

وی به سخن مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: ایشان چند وقت پیش در نمایشگاه دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی نخبگان کشور فرمودند که ما در زمینه رسانه‌ای نیاز به کار دقیق‌تری داریم. بخش عمده‌ای از جوانان کشور نسبت به پیشرفت‌ها و توانمندی‌ها بی‌اطلاع هستند. باید درها را باز کنیم و شور و نشاط را به مردم ارائه دهیم تا امید به آینده و شرایط خوب کشور را در آحاد مختلف جامعه تقویت کنیم.

فدا با بیان اینکه این نمایشگاه یک مجموعه کوچک از امیدآفرینی‌ها است که توسط رده‌های مختلف بسیج برگزار می‌شود، اظهار کرد: بسیج دارای ۱۰ قرارگاه است که در هشت عرصه فعالیت می‌کند؛ علم و فناوری، محرومیت‌زدایی، خدمت‌رسانی، کار فرهنگی، فضای مجازی، مقاومت مردمی، جامعه زنان، فرهنگی اجتماعی و تربیت بدنی و ورزش.

وی گفت: ماهیت بسیج و عملکرد آن در گام دوم انقلاب اسلامی تغییر کرده است؛ بسیج باید در حوادث و مشکلات کنار مردم باشد و نقش عمده‌اش را در خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی ایفا کند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با اشاره به اینکه ثمره این اقدامات ایجاد سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی به نظام و دستگاه‌ها خواهد بود، یادآور شد: نمایشگاه هم‌افزایی و همکاری گروه‌های مختلف را به نمایش می‌گذارد و می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند. این نمایشگاه بی‌نظیر است و می‌تواند الگوی مناسبی برای برگزاری نمایشگاه‌ها و ارائه خدمات دستگاه‌های مختلف با مشارکت مردم باشد.

وی در خصوص اینکه هدف ما از برگزاری این نمایشگاه، نمایش عملکرد و دستاوردهای بسیج و دستگاه‌های مختلف صنعتی استان است، خاطرنشان کرد: این قدم اول یک کار بزرگ است که با همکاری همه دستگاه‌ها محقق شده است. امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود، بتوانیم بخش عمده‌ای از خدمات نظام، پیشرفت‌های کشور و دستاوردهای انقلاب اسلامی را برای مردم بیان کنیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403112115602
  • خبرنگار : 50653