به گزارش ایسنا، حزب اپوزیسیون تحریک پاکستان که توسط عمران خان، نخست وزیر برکنار شده این کشور تاسیس شده، یکسری راهپیماییهای سراسری را در اعتراض به تقلب انتخابات پارلمانی ۲۰۲۴ برگزار کرد.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، راهپیمایی گسترده و اصلی در منطقه «صوابی» در خیبر پختونخوا برگزار شد.
«گوهر خان»، رئیس موقت این حزب در جریان سخنرانی در این راهپیمایی گفت، آرای مردم بی رحمانه در آن انتخابات دزدیده شد. حزب در انتخابات پارلمانی سال گذشته میلادی توانست بیش از ۱۸۰ کرسی مجمع ملی را کسب کند.
وی افزود: «در انتخابات سال گذشته مردم کاندیداهای عمران خان را انتخاب کردند اما آرای ما با وجود کسب ۱۸۰ کرسی دزدیده شد.»
این مقام حزب اپوزیسیون پاکستان همچنین گفت، کسانی که حکم حزبی را دزدیدند، کشور را در هرج و مرج سیاسی فرو بردهاند.
وی همچنین هشدار داد که معترضان تا زمانیکه آرای مردمی برگردد و یک راه حل سیاسی برای بحران کنونی در پاکستان پیدا شود، به اعتراضات خود ادامه میدهند.
پس از حکم دادگاه عالی پاکستان مبنی بر ممنوعیت حضور حزب تحریک انصاف پاکستان پیش از انتخابات عمومی، کاندیداهای حزبی فرمهای نامزدی خود را به عنوان کاندیدای «مستقل» به مقامات انتخاباتی ارائه کردند.
با وجود نمادهای مختلف انتخاباتی، کاندیداهای مورد حمایت حزب تحریک انصاف نزدیک به ۱۰۰ کرسی در مجلس ملی به دست آوردند.
عمران خان نخست وزیر سابق و برکنار شده پاکستان به اتهامات مختلف شامل فساد و سوءاستفاده از قدرت در زندان «عدلیه» در روالپندی است.
انتهای پیام