رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان خبر داد:

کسب مدال نقره مسابقات کاراته قهرمانی کردستان توسط دانش آموز سقزی

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: دانش‌آموز با نیاز ویژه کردستانی در مسابقات قهرمانی کاراته استان سبک کیوکشین ساکاماتو مدال نقره را بر گردن آویخت.

طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگاران استان اظهار کرد: آرسام محمد حسنی دانش‌آموز با نیاز ویژه ذهنی شهرستان سقز در مسابقات قهرمانی کاراته سبک کیوکوشین ساکاماتو استان در رده سنی خردسالان وزن ۴۰+ و در رقابت با همسالان عادی موفق به کسب مقام دوم و مدال نقره شد.

وی گفت: این مسابقات همزمان با برنامه های دهه مبارک فجر و به میزبانی شهرستان سقز برگزار و این دانش‌آموز توانمند با تجسم اراده و اثبات اینکه معلولیت محدودیت نیست، حائز این افتخارآفرینی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استان شد.

محمدی خاطر نشان کرد: محمد حسنی ورزشکار با استعداد و آینده داری است که فنون ورزشی را از مراحل پایه با موفقیت طی کرده و امید است بتواند افتخارات دیگری هم کسب کند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان افزود: گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، انجام فعالیت‌های منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه می‌شود.

محمدی اضافه کرد: از طریق تربیت بدنی دانش‌آموز دارای نیاز ویژه یاد می‌گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه و مؤثری داشته باشد و به سازگاری بهتر و خودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.

وی گفت: سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بر حوزه‌ها و ساحت‌های مختلفی به ویژه فعالیت‌های ورزشی تأکید دارد و طبق مفاد و احکام سند تربیت بدنی در تمام دوره‌های تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه با فراهم آوردن زمینه سلامت دانش آموزان مورد توجه جدی است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403112015093
  • خبرنگار : 50294