عثمان سالاری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به لزوم وحدت و وفاق میان سران سه قوه، اظهار کرد: هر چه پتانسیل و ظرفیتهای قانونی روسای سه قوه تجمیع و متمرکز و متوجه حل معضلات کشور شود، مشکلات بهتر حل خواهد شد. طبق اصل ۵۷ قانون اساسی نیز روسای هر سه قوه تحت نظارت مقام رهبری باید ایفا نقش کنند و مشروعیت سیاسی را از ولی فقیه بگیرند. هر چه جلسات بین سه قوه بیشتر باشد، تعامل بیشتری در راستای همکاری و همافزایی برای اجرای حاکمیت قانون و تحقق دیدگاه بنبستشکنانه رهبری صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: باید فصلالخطاب جلسات ما قانون باشد. زمانی که محور قانون اساسی و فرمایشات مقام معظم رهبری باشد، میتوانیم در زمینههای مختلف توفیقات خوبی داشته باشیم، ولی اگر هر کسی بر اساس مشرب سیاسی و شخصی خود عمل کند، نتیجهای نخواهد داشت و سبب تنش در جامعه خواهد شد. مسئولین با هر نوع فکر و منظومه فکری، باید بدانند قطبنمای اصلی رهبری و قانون اساسی است.
نماینده مردم تایباد، تربتجام، باخرز و صالحآباد در مجلس بیان کرد: هر کدام از مراجع و نهادها کارکرد و رسالت خاص خود را دارند. اعضای مجمع تشخیص مصلحت اشخاص حقیقی و حقوقی اند که با نظر مقام معظم رهبری انتخاب میشوند. فقهای شورای نگهبان توسط رهبری و حقوقدان توسط رئیس قوه قضائیه معرفی میشوند که ایشان نیز منصوب مستقیم رهبری هستند. بنابراین همگی زیرنظر رهبری هستند و باید مطابق با نظرات ایشان کار خود را انجام دهند.
سالاری با انتقاد از اعمال نفوذ بجای اعمال نظر، عنوان کرد: اعلام نظر خوب است اما آنچه که مشکل ایجاد میکند، اعمال نفوذ است. فرد نظری میدهد اما اشتباه جایی است که آن را تحمیل کند. در راس قوه قضائیه مجتهد برجسته قرار دارد، ایشان اطلاعات محرمانه راجع به خیلی از مسائل دارد و اظهارنظرهای ایشان مبتنی بر اطلاعات است. فردی که اطلاعات حقوقی ندارد، نباید نباید با جوسازی در برابر رئیس قوه قضائیه بایستد. انتقاد دلسوزانه خوب است اما موضعگیری نابهجا به اعتماد عمومی صدمه خواهد رساند.
انتهای پیام