به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین مذهب جعفری با بیان اینکه وقتی درباره فرصت ها و ظرفیت های شغلی می گوییم منظور ما این نیست که طلبگی و روحانیت، شغل است، گفت: مقام معظم رهبری تاکنون در دو جلسه اختصاصی با استادان و طلاب حوزه علمیه استان تهران تاکید داشتند، سروهای ایستاده (یعنی طلاب) باید هدایت فکری و معنوی جامعه، هدایت سیاسی و خدمات اجتماعی و غمخواری مردم را بر عهده بگیرند.
معاون تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران افزود: معاونت امور طلاب تحقیقی انجام داده است، که اگر طلاب با همین لباس روحانیت بخواهد کار انجام دهد، چه کاری می تواند انجام دهد؟ بر این اساس، تحقیقات نشان داد یک روحانی هفتاد کار ویژه می تواند انجام دهد که موجب تعجب دیگران، هم در میان سایر روحانیون یا عموم مردم ، نمی شود. با زیر شاخه، حدود ۳۰۰ شغل می تواند توسط روحانیون انجام شود. جالب است بدانید در تهران حدود ۲۳۰۰ مسجد وجود دارد درحالی که حدود ده هزار روحانی در تهران، وجود دارد.
وی اضافه کرد: حوزه علمیه، افق و چشم انداز بیست ساله دارد که بر اساس آن ما نیازمند ۴۳ هزار روحانی در سال ۱۴۱۴ هستیم. البته این ۴۳ هزار روحانی قرار است باید هدایت فکری و معنوی جامعه، هدایت سیاسی و خدمات اجتماعی و غمخواری مردم را بر عهده بگیرند. یعنی قرار نیست یک روحانی وقتی معلم شد، صرفا معلم باشد. یا وقتی قاضی شد صرفا قاضی باشد. طبق اعلام و بررسی سامانه های نجاح و مرکز خدمات حوزه علمیه و بسیج طلاب و دفتر طرح و برنامه حوزه، در خوش بینانه ترین حالت، ۱۵ هزار روحانی در استان تهران فعالیت دارند.
حجت الاسلام والمسلمین مذهب جعفری گفت: وقتی یک روحانی، صبح تا ظهر در دادگاه فعالیت می کند؛ بعداً می رود دانشگاه و بعد، خسته و کوفته می رسد به مسجد. در چنین حالتی، نمی تواند امام جماعت خوبی باشد. چنین روحانی ای، چطور می تواند در مسجدداری موفق باشد. بعد می گوییم چرا مساجد ما خالی هستند.
معاونت تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران ادامه داد: فردی را که چند سال پیش، ۳۰۰ دلار رشوه گرفته بود، دستگیر کردند. این فرد بعد از چند سال با ۲۸ سال سابقه، از شهرداری بازنشسته شد. علاقمندی به شغل دولتی در میان مردم ما و مردم برخی کشورهای دیگر خیلی زیاد است.
معاون تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران در ادامه با بیان اینکه، در به روزترین و جدیدترین پژوهش و منابع علمی، سبد درآمدی بهتر از درآمد ثابت است، گفت: اگر کسی، وظیفه طلبگی خود را انجام دهد، درآمدش خیلی خیلی بیشتر از خیلی مشاغل است و سبد درآمدی وی، طولانی تر می شود. گاهی طلبه ها و روحانیون می گویند، چرا حقوق و دستمزد ما با کسی که حتی از ما کمتر درس خوانده است، برابر است، یادشان رفته، کجا درس خونده است. آیت الله العظمی جوادی آملی در جواب این موضوع گفتند، روحانیون و طلاب، کوثر دارند. در جهان مغازه های وجود دارد که هفت، ۲۴ است. یعنی ۲۴ ساعته، در هفت روز هفته کار می کنند. کار روحانیون نیز هفت، ۲۴ است.
حجت الاسلام والمسلمین مذهب جعفری اظهار کرد: چرا در حالی که طبق چشم انداز ۱۴۱۴ باید ۴۳ هزار طلبه و روحانی در استان تهران فعالیت کنند در حالی که اکنون حداکثر، ۱۵ هزار روحانی در تهران فعالیت دارند، ولی هنوز روحانیون و طلاب، هنوز در اسنپ و تپسی و پیک موتوری کار می کنند. چرا من نمی تونم در حوزه و سبد شغلی، درآمد خوبی داشته باشم؟ اگر کسی دانش و مهارت خوبی داشته باشد، درآمد خوبی خواهد داشت. امروز، چالشی ترین بحث حوزه، بحث درآمدی و شغلی است. اگر طلبه، مهارت و دانش کافی داشته باشد، سراغ اسنپ و تپسی و پیک موتوری نمی رود.
انتهای پیام