ورود سامانه جدید بارشی به ایلام

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی ایلام از ورود سامانه بارشی با هسته سرد از صبح امروز (شنبه) به ایلام خبر داد و گفت: کاهش دما در مناطق مختلف ایلام با ورود این سامانه محسوس خواهد بود.

«ساسان رستمی» در این خوص به ایسنا اظهار کرد:‌ فعالیت بارشی این سامانه را تا اواخر امروز ‌در نقاط مختلف استان شاهد خواهیم بود.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی ایلام با بیان اینکه این بارش‌ها به صورت باران و برف در نقاط مختلف استان خواهد بود، افزود: در نقاط گرمسیر و جنوبی استان بارش‌ها به غالباً به صورت بارندگی و احتمال رعد و برق و در نقاط سردسیر نیز به صورت بارش باران و برف در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

رستمی یادآور شد: کاهش دما در مناطق مختلف استان آغاز شده و تا صبح روز سه‌شنبه کاهش محسوس دما به ویژه در مناطق سردسیر و شمالی ایلام نیز بین صفر تا هفت درجه سانتیگراد زیر صفر پیش‌بینی می‌شود.

وی بیان کرد: هشدار نارنجی هواشناسی هم برای سامانه پیش‌رو از طریق سازمان هواشناسی استان صادر شده است.

    

رستمی گفت: وزش باد شدید در برخی مناطق استان به ویژه در مناطق جنوبی ایلام طی چند روز گذشته موجب کاهش کیفیت هوا و نفوذ گرد و غبار در این مناطق شده که می‌تواند برای روزهای آینده نیز تداوم داشته باشد.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی ایلام خاطرنشان کرد: به رانندگان توصیه می‌شود که در جاده‌های استان به ویژه مناطق کوهستانی تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند و از تردد غیرضرور خودداری کنند.

انتهای خبر

  • شنبه/ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403112014815
  • خبرنگار : 50469