برگزاری آیین نمادین خشت‌گذاری مدارس در قم

آیین نمادین خشت‌گذاری مدارس در راستای تحقق «نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم» در دیار بانوی کرامت(س) و همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این مراسم معنوی که صبح امروز ۲۰ بهمن‌ماه در قطعه ۳۱۸ محدوده سایت نهضت ملی مسکن ۵۶۰ هکتاری پردیسان قم واقع در بلوار شهید آل هاشم(ره) برگزار شد؛ جمعی از مسئولان از جمله اکبر بهنام‌جو استاندار قم، سید ناصر علایی طباطبایی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان قم، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حامدی امام جمعه پردیسان قم، نرجس نیازمند عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم، مهدی گلستانی‌راد سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، حسین زنجیرانی فراهانی مدیرکل راه و شهرسازی قم، علیرضا مظفری شهردار پردیسان، احمدرضا اجتهادی مدیرکل نوسازی مدارس استان قم، علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان حضور داشتند.

کمبود سرانه فضای آموزشی قم طی چهار سال آینده مرتفع می‌شود

اکبر بهنام جو، استاندار قم در این آیین با بیان این که دولت برای توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در کنار مردم و خیّرین است، اظهار کرد: خوشبختانه در اوایل دی ماه امسال، نشست هماهنگی تعیین سهم اعتباری ردیف‌های مختلف استان قم در طول برنامه هفتم پیشرفت کشور جهت رسیدن به سرانه آموزشی شش و یک دهم مترمربع در فضاهای آموزشی و پرورشی برگزار شد.

وی افزود: تفاهم‌نامه طراحی و ساخت ۲۷۱ مدرسه ۱۲ کلاسه در استان قم طی برنامه هفتم توسعه کشور با در نظر گرفتن ردیف های مختلف اعتباری شامل منابع ملی، استانی و خیّرین، نهضت ملی مسکن، بند خ ماده ۲۰ مالیات و سایر منابع به امضاء رسید.

استاندار قم همچنین به ضرورت توجه به چند نهضت در زمینه مسائل آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: علاوه بر پیگیری نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، لازم است تا تجهیز مدارس و همچنین تکمیل کادر آموزشی هم مورد توجه قرار گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، کمبود سرانه فضای آموزشی استان قم طی چهار سال آینده رفع شود.

احمدرضا اجتهادی، مدیرکل نوسازی مدارس استان قم در این مراسم با اشاره به دستور رئیس جمهور برای پیگیری نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم تصریح کرد: چهار شاخص از هفت شاخص این نهضت در استان قم پیگیری و دنبال می شود.

وی ادامه داد: ساماندهی کلاس‌های درس با تراکم بیش از ۳۵ دانش آموز، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تخریب و بازسازی مدارس فرسوده، سه مورد از این شاخص هاست که برنامه‌ریزی برای آن‌ها آغاز شده است.

اجتهادی تأکید کرد: از آن‌جا که ساماندهی مدارس پروژه‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن نیز به عنوان شاخص چهارم نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در دیار کریمه اهل بیت(س) پیگیری می‌شود؛ بر آن شدیم تا مراسم نمادین خشت‌گذاری امروز را در قطعه ۳۱۸ محدوده سایت نهضت ملی مسکن ۵۶۰ هکتاری پردیسان با حضور جمعی از مسئولان و خیرین عزیز برگزار کنیم که به حمدالله این امر در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی میسّر شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان ابراز امیدواری کرد: با توجه به پیشرو بودن استان در موضوع ساخت مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن، روند توسعه زیرساخت‌های لازم در این طرح مانند ساخت مدارس نیز با همت و همراهی همه مسئولان استان به سرانجام برسد.

در بخشی از این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا حامدی، امام جمعه پردیسان با تبریک اعیاد شعبانیه و ایام الله دهه فجر بیان کرد: به حمدالله انقلاب شکوهمند اسلامی به جشن‌های چهل و ششمین سالگرد خود رسیده است و ان شاء‌الله با رهبری مقام معظم رهبری و همراهی مردم، روزهای درخشان‌تری را در پیش خواهد داشت.

وی مدرسه‌سازی را کاری مبارک خواند و ابراز امیدواری کرد: مدارس نوساز به ویژه در سایت نهضت ملی مسکن استان هر چه سریعتر آماده بهره‌برداری شود.

همچنین، سید ناصر علایی طباطبایی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به این که بیش از ۵۰ درصد فضاهای آموزشی استان به همت خیرین معزز مدرسه‌ساز به ثمر نشسته است، تصریح کرد: خوشبختانه خیرین مدرسه‌ساز هم‌اکنون نیز در بیش از ۷۰ درصد پروژه های مدرسه‌سازی استان حضور فعال دارند.

وی در ادامه اضافه کرد: در حال حاضر ۲۱ پروژه مدرسه‌سازی در استان قم در قالب ۱۸۳ کلاس درس با مشارکت خیرین در دست ساخت است؛ ضمن آن که از ابتدای امسال تاکنون نیز هفت پروژه با مشارکت خیرین احداث و به اداره کل آموزش و پرورش استان تحویل شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403112014770
  • خبرنگار : 50455