تغییر رنگ آبِ رودی در حومه «بوئنوس آیرس»؛ ساکنان مدت‌هاست از آلودگی منطقه شکایت دارند

رسانه‌های داخلی آرژانتین در پی انتشار خبر قرمز رنگ شدن آب یک رودخانه کوچک در نزدیکی «بوئنوس آیرس»،‌ پایتخت این کشور گزارش دادند اهالی، مدت‌هاست از آلودگی در این منطقه شکایت دارند.

به گزارش ایسنا، یک روزنامه محلی با عنوان La Verdad گزارش داده است ساکنانِ «ساراندی»، شهری در استان بوئنوس آیرس می‌گویند بوی «تهوع‌آور» از آب بیرون می‌آید و احتمال می‌دهند که علت آن، فعالیت یک کارخانه دباغی در حوالی منطقه باشد.

آب این رودخانه کوچک به رنگ قرمز درآمده و موجب افزایش نگرانی اهالی منطقه شده است و تصور می‌شود که عامل آن نشت رنگ از یک کارخانه مجاور است.

این تغییر رنگ محسوس در آب رودخانه، ساکنان محلی را که مدت‌هاست از آلودگی صنعتی در این منطقه شکایت دارند، نگران‌تر کرده است.

به گزارش گاردین، ماریا دوکوملز، یکی از ساکنان محل به خبرگزاری فرانسه گفت صنایعی که در منطقه فعالیت دارند، زباله‌هایشان را در آب می‌ریزند و قبلا هم دیده است که آب، رنگ‌های دیگری داشته است مثلا تا حدی آبی، کمی سبز، صورتی، کمی بنفش با لایه چربی روی آن.

او می‌گوید: لازم نیست بازرس باشی تا بفهمی رودخانه سارندی چقدر آلوده است.

دوکاملز، ۵۲ ساله، گفت که خانواده‌اش صبح روز پنج‌شنبه با بوی تعفن از خواب بیدار شده‌اند و افزود: با وجود همه شکایات، هیچ‌کس توضیحی برای ادامه آلودگی ارائه نکرده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که بعد از ظهر پنج‌شنبه از شدت رنگ آب کم شده است.

وزارت محیط زیست آرژانتین نیز در بیانیه‌ای اعلام کرده است نمونه آب رودخانه را برای تشخیص علت تغییر رنگ آن به آزمایشگاه فرستاده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1403112014765
  • خبرنگار : 90069