معین مهدانیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه اردستان به عنوان مرکز شهرستان کنار محور ترانزیت شمال به جنوب کشور قرار دارد و از سویی با توجه به افزایش مجتمعهای طبقاتی و افزایش واحدهای صنعتی در حاشیه شهر، امکانات موجود واحد آتش نشانی اردستان پاسخگوی حوادثی که در این مکانها اتفاق میافتد نیست.
وی افزود: حدود یک سوم مساحت اردستان را بافت فرسوده و تاریخی تشکیل میدهد و کوچههای غیراستاندارد و ساختمانهای طبقاتی که وجود دارد باعث میشود که با این امکانات موجود نتوانیم به نحو مطلوب سرویسدهی کنیم.
شهردار اردستان با بیان اینکه در سالهای اخیر بخشی از تجهیزات آتش نشانی را نوسازی کردیم، ولی بسیاری از تجهیزات و امکانات باز هم قدیمی و فرسوده شدند، ادامه داد: تلاش کردیم در یک سال گذشته بخشی از نیازهای اولیه آتش نشانی مانند ست هیدرولیک نجات، مانیتورهای آتش نشانی، بی سیمهای آتش نشانی، موتور آتش نشان و... را به سیستم اضافه کنیم ولی مطمئنا بسیاری از نیازهای اولیه را یا هنوز نداریم و یا فرسوده و قابل استفاده نیست.
مهدانیان با اشاره به اینکه بنا بر نیاز و نوع حوادثی که در شهرستان اردستان وجود دارد نیروهای آتش نشانی باید آموزشهای بهروز را فرا بگیرند خاطرنشان کرد: در چندین سال گذشته این موضوع مغفول مانده و اکنون این ضعف در بین نیروهای آتش نشانی شهرستان اردستان وجود دارد.
وی بیان کرد: نیروهای آتش نشانی باید ورزیده، آموزش دیده و همیشه در آمادگی کامل باشند تا بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن بیشترین نوع خدمات را ارائه بدهند. البته آتش نشانی اردستان از لحاظ نیروی انسانی با کمبود مواجه است که مکاتبات برای جذب نیروی جدید انجام شده است.
شهردار اردستان با بیان اینکه حوادث قالب شهرستان اردستان بحث تصادفات و نجات مصدومان است، گفت: مکاتبات لازم با آتشنشانی استان برای آموزش ویژه نیروهای اردستان صورت گرفته و امیدواریم دورههای متعدد و بروز را برای نیروهای آتش نشانی انجام دهیم.
مهدانیان تصریح کرد: معتقدم با توجه به موقعیت جغرافیایی که شهرستان دارد، در بخش تجهیزات آتش نشانی باید نگاهمان فراتر از شهرستان باشد، زیرا اتفاق و حوادث خبر نمیکند و گاهی مواقع بر اثر نوع اتفاقات نیاز است که از شهرهای اطراف تجهیزات بگیریم.
انتهای پیام