یک مستندساز:

جایگزینی پیشکسوتان با جوان‌ترها، به کیفیت فیلم‌های جشنواره فجر لطمه زده است

یک مستندساز با انتقاد از سیاست‌های سازمان سینمایی و تأثیر منفی آن بر جشنواره فیلم فجر گفت: یکی از این سیاست‌ها تلاش برای جایگزینی پیشکسوتان با افراد جوان‌تر بوده که به کیفیت فیلم‌ها لطمه زده است.

مهدی آببر در گفت‌وگو با ایسنا در حاشیه بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد درباره تجربیات حضور خود در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: ارزیابی من از جشنواره فیلم فجر در دوره‌های اول بسیار مثبت بود و برگزاری منظم و دقیقی داشت، همچنین فیلم‌های باکیفیتی به نمایش گذاشته می‌شد.

وی با نگاه منتقدانه در خصوص برگزاری جشنواره فیلم فجر اضافه کرد: طی سال‌های اخیر، جشنواره دچار رکود شده است. فیلم‌ها کیفیت قبلی را ندارند، موضوعات بی‌ربط هستند و هزینه‌های تولید افزایش یافته است. به نظر می‌رسد که جشنواره به جای تمرکز بر کیفیت، به تشریفات و رویه‌های معمول تبدیل شده است.

آببر عنوان کرد: در سال‌های اخیر سیاست‌های سازمان سینمایی نیز تأثیر منفی بر جشنواره گذاشته است. یکی از این سیاست‌ها تلاش برای جایگزینی پیشکسوتان با افراد جوان‌تر بوده که به کیفیت فیلم‌ها لطمه زده است، به همین دلیل نگرانی‌هایی درباره آینده جشنواره وجود دارد.

وی گفت: برای بازگرداندن جذابیت و کیفیت گذشته جشنواره، چند پیشنهاد دارم. اول این‌که نیاز به آزادی عمل بیشتر برای فیلمسازان وجود دارد، البته این آزادی نباید به معنای بی‌قانونی و نمایش صحنه‌های نامناسب باشد.

این مستندساز دومین پیشنهاد خود را درباره بازگرداندن جذابیت به جشنواره فیلم فجر، توجه به کیفیت فیلم‌ها و موضوعات آن‌ها برشمرد و بیان کرد: در این حوزه نیاز به سیاستگذاری کلان و هماهنگ در سازمان سینمایی برای حمایت از فیلم‌های خوب داریم.

وی تصریح کرد: با توجه به پیشرفت فیلمسازی در ایران، امیدوارم  جشنواره فیلم فجر در سال‌های آینده بتواند به جایگاه قبلی خود بازگردد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403112014666
  • خبرنگار : 50549