علیرضا کاظمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مدیریت شهری در سالهای گذشته همانند بسیاری از شهرها از روشهای سنتی با ترکیب ماسه و نمک نسبت به یخزدایی معابر اقدام میکرد اما اکنون آزمایشهای علمی نشان داده که محلولپاشی به جای نمکپاشی برای جلوگیری از یخزدگی و لغزندگی معابر شهری در فصل زمستان، از نظر زیست محیطی، آسیب کمتری به منابع آبی و خاکی میزند.
وی با توضیح اینکه روش جدید محلولپاشی به جای نمکپاشی تجربه اول در این شهر است؛ چرا که پیش از این روشهای سنتی اجرا شده بود، ادامه داد: روش جدید محلولپاشی همزمان با نخستین بارش برف و در راستای یخزدایی معابر به صورت آزمایشی اجرا میشود.
شهردار هیدج با توضیح اینکه از محلولپاشی یا Anti-icing برای برفروبی استفاده میشود که مصرف نمک را تا ۱۷ برابر کاهش میدهد، مصرف ماسه را به صفر میرساند و قدرت مانور را تا ۲۳ درجه زیر سانتیگراد افزایش میدهد، گفت: این روش همچنین از لحاظ مالی نیز مقرون به صرفه خواهد بود.
وی سیستمی بودن را از ویژگیها مهم این روش دانست و افزود: علاوه بر تامین نیروی انسانی و ماشینآلات؛ آموزش، نحوه اجرا و تنظیم میزان محلولپاشی و حساسیت موضوع از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
کاظمی اظهار امیدواری کرد: با اجرای این روش شاهد کاهش مسایل زیست محیطی، حفظ بیتالمال و افزایش رضایتمندی شهروندان باشیم.
انتهای پیام