در ۷۲ ساعت گذشته صورت گرفت؛

امدادرسانی هلال احمر قزوین به بیش از ۱۱۰۰ نفر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین از انجام عملیات گسترده امدادرسانی به بیش از ۱۱۰۰ نفر در محورهای مواصلاتی و مناطق مختلف استان طی سه روز گذشته خبر داد.

حبیب درگاهی با اشاره به وقوع حوادث متعدد و شرایط نامساعد جوی در بازه زمانی ۱۷ تا ۱۹ بهمن‌ ماه اظهار کرد: تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین طی این مدت درگیر حوادث مختلفی از جمله برف و کولاک، تصادفات جاده‌ای، واژگونی خودرو و سایر رخدادهای غیرمترقبه بودند و خدمات گسترده‌ای به هموطنان ارائه کردند.

وی با تأکید بر تلاش بی‌وقفه امدادگران در این مأموریت‌ها افزود: در مجموع ۱۱۳۵ نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شدند؛ همچنین ۳۰۲ نفر که در شرایط بحرانی گرفتار شده بودند اسکان اضطراری دریافت کردند، ۱۰ نفر از مصدومان حوادث جاده‌ای و سایر رخدادها پس از انجام اقدامات اولیه توسط تیم‌های امدادی، به مراکز درمانی منتقل شدند، در همین مدت ۲۵ نفر نیز به مکان‌های امن منتقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین تصریح کرد: با توجه به بارش برف و کولاک در برخی محورهای مواصلاتی، نیروهای امدادی در پایگاه‌ها و جاده‌ها مستقر شده و با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به مسافران گرفتار در برف و کولاک بودند.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر قزوین، وی ادامه داد: علاوه بر امدادرسانی جاده‌ای، امدادگران در مواردی نظیر حوادث صنعتی و کارگاهی و سایر رخدادهای پیش‌بینی‌نشده نیز به یاری حادثه‌دیدگان شتافتند.

درگاهی گفت: از شهروندان درخواست می‌کنیم با توجه به شرایط جوی، از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و تجهیزات ایمنی و وسایل گرمایشی مناسب همراه داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هموطنان می‌توانند در صورت نیاز به کمک با شماره اضطراری ۱۱۲ تماس بگیرند تا در سریع‌ترین زمان ممکن، خدمات امدادی به آن‌ها ارائه شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403112014603
  • خبرنگار : 50553