سخنگوی هیئت رئیسه مجلس:

تولید رضایت‌مندی در جامعه یکی از مصادیق عبادت‌ها است

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس و نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مصادیق عبادت‌ها، تولید رضایت‌مندی ‌در جامعه است.

عباس گودرزی امروز (۱۹ بهمن‌ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن کنفرانس اداره مخابرات بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: خبرنگاران در خط مقدم اطلاع‌رسانی قرار دارند و چون از مشکلات مردم آگاه هستند لذا نقش مهمی در در بیان مشکلات دارند و امید است در این جلسات برای خدمت‌رسانی موثر باشیم.

وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران مشاوران خوبی برای مدیران و مسئولان هستند، خبرنگاران به طور مستقیم با مردم و جامعه ارتباط دارند و به‌خوبی می‌توانند مشکلات مردم را به همراه راهکارهای رفع معضل و مشکلات ارائه دهند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: همه باید مسئولیت‌پذیر باشند به‌ویژه در شرایط امروز جامعه که لازم است در عرصه جهاد تبیین، همه باید پاسخگو باشند و در راستای جهاد تبیین، باید به جامعه امید داد چرا که امروز تلاش اصلی دشمنان، ایجاد ناامیدی در جامعه است.

گودرزی بیان کرد: امروز مطالبه‌گری با ضریب بیشتری باید به مسئولیت‌پذیری تبدیل شود، همه باید در جامعه تزریق امید را داشته باشیم، چرا که امروز مأموریت اصلی دشمنان ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه است.

وی ادامه داد: دشمنان چند سال پیش گفتند ایران چهل سالگی انقلاب را نخواهد دید ولی رهبری با امید به آینده نوشتند، گام دوم انقلاب و تمام نگاه‌ها را تغییر داد لذا راهی جدید را ایجاد و در شرایط سختی که دشمن جسارت کرده ولی رهبری جمعه نصر را برپا کردند و نشان دادند، آمریکا غلطی نمی‌تواند بکند و رفتار ایشان پیامبرگونه است و باید الگویی برای همه باشد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس تصریح کرد: امروز مسئولیتی در اختیار داریم که باید از آن به خوبی استفاده کرد و باید در دفاع از انقلاب نهایت تلاش را به کار گیریم و منافع ملت را به همه چیز ترجیح داد.

گودرزی ادامه داد: مذاکره با آمریکا فایده‌ای ندارد، اگر کسی اقتدار و عزت ایران را ببیند دیگر سراغ مذاکره با آمریکا نمی‌رود.

وی یادآور شد: یکی از مصادیق عبادت‌ها، تولید رضایت‌مندی ‌در جامعه است و باید به‌گونه‌ای تلاش و خدمت کرد که منجر به رضایت مردم شود.

نماینده مردم بروجرد با اشاره به پروژه راه‌آهن بروجرد، افزود: راه‌آهن بروجرد در گذشته فقط در حد مطالبه بود و در شرایط سخت پیگیری کردیم اما در مجلس دهم موفق شدیم مصوبه سازمان برنامه و بودجه را برای پروژه ریلی اخذ کنیم که ردیف بودجه گرفت.

گودرزی اظهار کرد: در سال ۹۸ که سال پایانی مجلس دهم بود، به آنتنی تبدیل شد لذا در مجلس یازدهم پیمانکار گرفته شد و در دولت سیزدهم این پروژه از پیمانکار به قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) واگذار شود که این مهم ابلاغ شد و قرارداد از پیمانکار فعلی گرفته شد و به قرارگاه خاتم منتقل شود.

وی با اشاره به صنایع بروجرد، خاطرنشان کرد: باید مسئولان در قبال صنعت احساس مسئولیت کنند و به دور حاشیه، برای پیشبرد اهداف اقدام کنند و منافع صنعت را در نظر داشته و مسئولان نسبت به همه صنایع اهتمام ویژه داشته باشند و نه اینکه در واحد تولیدی یک‌هزار نیرو گرفته شود و بعد همین افراد به بدهکار بیکار تبدیل شوند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به ضرورت رسیدگی به مشکلات حوزه مسکن گفت: باید جهادی و با برنامه در این زمینه کار کرد و امروز در وضعیت ویژه به سر می‌بریم و به دنبال تفکیک راه و مسکن هستیم.

گودرزی اضافه کرد: در کمیسیون اجتماعی این تفکیک مصوب شد و به‌زودی به صحن مجلس ارائه می‌شود تا مسکن متولی مشخصی داشته باشد و باید توجه داشت که ضعف مدیریتی یکی از علل اصلی مشکلات حوزه مسکن است.

وی بیان کرد: ۱۸۰ هکتار زمین در گیجالی در دستور کار قرار گرفته که ملحق و مقدمات که طی شود، واگذار شود که از این زمین برای واگذاری به واجدان شرایط فرزندآوری و هم در بحث مسکن ملی لحاظ شده است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: در حوزه مشاوره خانواده باید بیشتر تلاش کنیم دشمنان شبانه‌روز برای ازبین‌بردن تحکیم و تعالی خانواده تلاش می‌کنند، واحدهای فرهنگی خانواده‌های موفق را معرفی کنند، کسانی که متولی فرهنگی جامعه هستند در بحث خانواده کم‌کاری کرده‌اند.

گودرزی با اشاره به پروژه جاده چهارخطه دانشگاه آزاد بروجرد، افزود: پیگیر جاده چهارخطه دانشگاه هستیم از اعتبارات ملی برای اجرای این پروژه کمک خواهیم گرفت و به‌زودی تأمین اعتبار خواهد شد.

وی تصریح کرد: کارخانه شیرخشک یکی از واحدهای تولیدی است که سرمایه‌گذاری خوبی در آنجا انجام شده و برای پست ۲۳۰ کیلوولت هفته قبل ۳۵ میلیارد تومان برای آن هزینه شد و هفته بعد هم ۳۵ میلیارد پرداخت می‌شود که این پروژه برق بروجرد را برای سال‌ها  تامین می‌کند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اظهار کرد: تلاش بر این است که سال آینده افتتاح شود و در مجموع برای این پروژه ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: از دیگر پروژه‌های اقتصادی بروجرد، بزرگترین گلخانه غرب کشور است که سالانه هزاران تُن محصول را تولید می‌کند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۳۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403111914449
  • خبرنگار : 50175