استاندار:

باید تیم مدیریتی برای رفع مشکلات چهارمحال و بختیاری پای کار بیایند

استادار چهارمحال و بختیاری گفت: هیچ کاری به تنهایی پیش نمی‌رود، بلکه باید تیم مدیریتی در استان پای کار آمده و مجمع نمایندگان نیز در راستای رفع مشکلات حمایت‌های لازم را انجام دهند که بحمدالله هر زمانی‌که با نمایندگان تماس گرفتیم با آغوش باز پذیرفتند.

جعفر مردانی امروز، جمعه ۱۹ بهمن‌، در نشست شورای اداری شهرستان لردگان با بیان اینکه اگر اتحاد میان مدیران و دستگاه‌های اجرایی استان شکل نگیرد، نمی‌توان صحبت از توسعه کرد، اظهار کرد: بنده مشکلات مردم را می‌شناسم و با تمام وجود تلاش می‌کنم تنگناهای موجود در بخش‌های مختلف با همت و همراهی مردم و مسئولان رفع شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه لازم است مشکل آبرسانی به روستاهای لردگان، خانمیرزا و بخش بازفت حل شود، افزود: کار به تنهایی پیش نمی‌رود، بلکه باید تیم مدیریتی در استان پای کار آمده و مجمع نمایندگان نیز در راستای رفع مشکلات حمایت‌های لازم را انجام دهند که بحمدالله هر زمانی‌ که با نمایندگان تماس گرفتیم با آغوش باز پذیرفتند.

وی با بیان اینکه روند اجرای جاده لردگان - ایذه به‌عنوان کریدور اتصال مرکز به جنوب باید سرعت گرفته و با همکاری قرارگاه خاتم به سرانجام برسد، تصریح کرد: من از مرزهای قومیتی گذشتم، شمال استان و جنوب آن تفاوتی نمی‌کند، منج، فلارد، سامان و بن همگی برادران و خواهران دینی من هستند و خدمت‌گذاری به آنها افتخار است.

مردانی بیان کرد: امروز به‌عنوان استاندار چهارمحال و بختیاری در دولت وفاق دست یاری برای پیشرفت، عمران و آبادانی به سمت همه نیروها و ظرفیت‌های این استان دراز کرده و افتخار می‌کنم فرزند کارگر و رعیتی هستم که با لطف خدا خدمتگزار مردم شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کارخانه پتروشیمی و کریستال ملامین فلارد پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی دارد، گفت: کارخانه کریستال ملامین فلارد لازم است هرچه سریعتر به اتمام برسد چراکه ایجاد اشتغالزایی پایدار می‌کند.

مردانی با اشاره به وجود آب و خاک به‌عنوان مهمترین منابع استان، گفت: وقتی صحبت از مزیت‌های استان می‌شود، چهارمحال و بختیاری نیروی انسانی کارآمد و متخصصی، آب و خاک مناسبی دارد اما متاسفانه بخش قابل توجهی از نیروها در خارج از استان مشغول به فعالیتند و دیار خود را فراموش کرده‌اند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در استان‌های دیگر افراد برای توسعه و آبادانی استان همه با گرایش‌های مختلف سیاسی پای کار می‌آیند و برای توسعه تلاش می‌کنند، بیان کرد: متاسفانه طی سال‌های طولانی، عدم توجه به این موضوع موجب عدم پیشرفت شده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403111914214
  • خبرنگار : 50975