شهردار خبر داد

قطب ورزش‌های همگانی در محلات قرچک

شهردا قرچک گفت: در راستای ارتفاء ورزش همگانی در این چند سال اقدامات خوبی صورت گرفته که می توان به جرأت بگویم که قطب ورزش های همگانی در محلات قرچک است.

محسن خرمی شریف شهردار قرچک صبح روز ۱۹ بهمن ماه در هفتمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر همایش پیاده روی خانوادگی با حضور بیش از ده هزار نفر از مردم شهر قرچک که از مقابل مصلای شهرستان تا خیابان آزادگان سالن سه هزار نفری شهدای هفت برگزار شد، اظهار کرد: حضور این جمعیت در روز سرد زمستانی که با هیجان پرشور به همراه خانواده شرکت کرده بودند باعث خوشحالی بود چرا که نشاط آنها باعث افتخار و سربلندی است.

وی گفت: شهر قرچک مهد قهرمان است، این شهر پتانسیل‌های زیادی دارد اما امروز حضور مردم در این همایش پیاده روی نشان دهنده استقبال مردم مومن از ورزش همکانی است که وظیفه مسئولان را برای ارتقای امکانات ورزش همگانی را دوچندان می کند.

خرمی شریف افزود: راستای ارتفاء ورزش همگانی در این چند سال اقدامات خوبی صورت گرفته می توان به برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی در شهر قرچک اشاره کرد که هر ساله بیش از چهار الی پنج هزار نفر شرکت می کنند به جرأت می‌گوئیم که قطب ورزش‌های همگانی در محلات شهر قرچک هستیم.

شهردار شهر قرچک از حضور پرشور مردم، دانش آموزان، جوانان و نوجوانان در همایش خانوادگی قدردانی کرد و افزود: حضور قشر جوان بخصوص جوانان دهه ۸۰ و ۹۰ در صبح و نشاط ایرانی در شهر مشهد الشهدای دیار ۱۵ خرداد باعث سربلندی افتخار است که مردم این دیار در همه عرصه ها پیش قدم هستند، چرا که پیاده‌روی خانوادگی انگیزه و رغبت اقشار مختلف به تحرک و فعالیت‌های ورزشی را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403111914141
  • خبرنگار : 71951