مصطفی رجبزاده در گفتوگو با ایسنا اظهارکرد: امسال نیز مانند سالهای گذشته جشنواره فجر به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با تهران در حال برگزاری است. در کنار برگزاری این جشنواره در مشهد که با ضعفهایی نیز همراه است به نظر من پوشش خبری این دوره از جشنواره در رسانهها از ضعفهای بزرگ است و تنها چند سایت خبری محدود در این زمینه فعالیت میکنند و بیشتر اخبار در اینستاگرام منتشر میشود.
رجبی افزود: همانطور که گفتم جشنواره در پوشش خبری نحوه برگزاری، خدمات رسانی به هنرمندان و فراهم کردن امکانات برای حضور هنرمندان در سالن سینما ضعف دارد، البته تلاشها برای برگزاری جشنواره قابل تقدیر است.
این فیلمنامه نویس ادامه داد: البته کیفیت فیلمها در این دوره از جشنواره یکی دیگر از ضعفهای بزرگ است. سالهاست که در جشنواره فیلم فجر شرکت میکنم و یک قانون کلی وجود دارد؛ قانون این است که معمولاً حدود ۵ تا ۶ فیلم خوب، ۵ تا ۶ فیلم متوسط و بقیه فیلمها متوسط رو به ضعیف هستند. من هرگز ندیدهام که یک جشنواره تمام فیلمهایش خوب، یا به طور کلی ضعیف یا متوسط باشند. امسال هم به همین شکل است؛ یعنی میانگینی از فیلمهای خوب، متوسط و ضعیف را با هم داریم.
وی خاطرنشان کرد: البته باید گفت که امسال تنوع فیلمها و ژانرها خوب بود و شاهد حضور فیلمهای اجتماعی، کمدی و حتی انیمیشن در بخش مسابقه جشنواره هستیم. در این دوره فیلمهای کودک و نوجوان نیز گنجانده شده که قابل توجه است و انواع ژانرهایی که در جهان وجود دارد نیز دیده میشود.
رجبی اضافه کرد: این تنوع ژانرها برای جوانانی که سالهای اول کارشان است و با فیلمهای روز سینمای ایران مواجه میشوند، قطعاً مؤثر است؛ چراکه من نیز در همین محیطها حضور داشته، کار کردهام و با افراد آشنا شدهام.
وی در خصوص تاثیرات برگزاری جشنواره فیلم فجر بر هنرمندان فیلمسازی و حوزه سینما گفت: تماشای فیلم، دیدن ارتباطات و شرکت در جشنواره قطعاً مؤثر است، اما برای پرورش هنرمند، نویسنده، کارگردان و بازیگر یک برنامه جامع و کامل لازم است.
این فیلمنامهنویس عنوان کرد: صرفاً برگزاری یک جشنواره به تنهایی نمیتواند هنرمند بسازد، اما باز هم بهتر از نبود و عدم برگزاری جشنواره است؛ البته میتوان تا حدودی به این جشنوارهها در راستای ارتقای هنر سینما امیدوار بود.
انتهای پیام