سردار علی آزادی امروز پنجشنبه(۱۸ بهمن) در این رابطه به رسانههای استان اعلام کرد که در پی شکایت چند نفر از شهروندان و کسبه شهرستان بانه مبنی بر کلاهبرداری میلیاردی از آن ها، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسی های ماموران مشخص شد متهم از طریق ارائه رسید جعلی اقدام به خرید مقادیر قابل توجهی تجهیزات ساختمانی، لوازم منزل و دیگر اقلام کرده و از این طریق مبلغ ۱۰ میلیارد ریال از ۱۱ نفر از کسبه در شهرستانهای بانه، سقز و مریوان کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی کردستان با اشاره به اینکه متهم با اقدامات تخصصی و اطلاعاتی ماموران دستگیر و به پلیس آگاهی بانه منتقل شد، اضافه کرد: متهم ابتدا منکر جرم شد اما در مواجهه با مدارک و مستندات ماموران به ناچار به جرم خود اعتراف کرد.
سردار آزادی با بیان اینکه احتمال افزایش تعداد فقرات کلاهبرداری در این پرونده وجود دارد از شهروندان و کسبهای که از این طریق از آنها کلاهبرداری صورت گرفته است، خواست برای رسیدگی به پرونده خود به پلیس آگاهی مراجعه کنند.
انتهای پیام