رئیس سازمان امور اجتماعی کشور:

تولیدات سینمایی با موضوعات سلامت اجتماعی حمایت می‌شوند

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طی تفاهم‌نامه‌ای با سازمان سینمایی کشور، آثار و تولیدات سینمایی که با موضوعات سلامت اجتماعی و حوزه اجتماعی جامعه با جنبه‌هایی ایجابی باشد حمایت خواهند شد.

سید محمد بطحایی پنجشنبه ۱۸ بهمن در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان همدان، اظهار کرد: در سیاست گذاری‌ها توجه به فیلم‌ها و آثار و تولیداتی که واقعیت پنهان جامعه را نشان می‌دهد ضروری است.

وی از راه‌اندازی مرکز نوآوری اجتماعی خبر داد و گفت: در صورت راه‌اندازی چنین مرکزی در استان همدان و ایجاد فضای لازم برای این مرکز به‌طور قطع تجهیز مرکز را در استان سازمان امور اجتماعی کشور برعهده خواهد گرفت.

بطحایی گفت: با راه‌اندازی چنین مراکزی در سراسر کشور و استان همدان می‌توان با استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان و گروه‌های خلاق از طریق جنبه‌های ایجابی برای حل مسائل آسیب‌های اجتماعی نوآوری داشت.

وی ادامه داد: در کشور ما تولیدات اسناد ملی، استانی و فرامنطقه‌ای بسیاری وجود دارد که بسیاری از تولیدات هنوز اجرایی نشده و در قفسه‌ها در حال خاک خوردن است.

بطحایی با تأکید بر اینکه باید در طراحی و اجرای پروژه‌ها به این اسناد نگاه ویژه داشته باشیم، تصریح کرد: بسیاری ‌از مفاد این اسناد با یکدیگر هم پوشانی دارد و باید برای نتیجه مثبت باید تلفیق اسناد صورت بگیرد، چرا که تلفیق این اسناد در حوزه اجتماعی می‌تواند نقشه راه باشد و مسیر عملیاتی‌تر و اجرایی‌تر در اسناد بالادستی قرار بگیرد.

معاون وزیر کشور در ادامه افزود: بزرگترین مسئله و چالش در حوزه اجتماعی موازی کاری و یکپارچه نبودن فعالیت‌هایی بوده  که توسط دستگاه‌های مختلف در حال انجام است.

وی با تأکید بر آسیب‌شناسی اجتماعی، خاطرنشان کرد: هر یک از دستگاه‌ها در بحث آسیب‌های اجتماعی، تولید یک قطعه از  پازل را بر عهده دارند، حال آنکه اگر روی نقشه مشترک با یکدیگر کار کنند، به طور قطع نتیجه کار موفقیت آمیزتر خواهد بود.

بطحایی با تاکید بر اینکه از طریق منابع نمی‌توان خودکشی جامعه را صفر کرد و این کار شدنی نیست، گفت: در رابطه با  بهره‌وری و کارایی  در حوزه اجتماعی  بخشی از کار از  طریق همگرایی‌، یکپارچه سازی و هماهنگی قابل تحقق خواهد بود و باید هماهنگ حرکت کردو از ‌جزیره‌ای عمل کردن پرهیز داشت.

وی با اشاره به اینکه در کشور ظرفیت‌های عظیمی در حوزه اجتماعی وجود دارد، بیان کرد: شورای اجتماعی نخ تسبیح و حلقه مرتبط بین دستگاه‌ها بوده که باید تقسیم کار عالمانه بین دستگاه‌ها انجام شود.

بطحایی هماهنگی و یکپارچه سازی را وظیفه اصلی شورای اجتماعی در بررسی آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: آسیب‌های اجتماعی کنونی جامعه آسیب‌هایی است که ریشه آن را باید در اختلال نظامات اجتماعی جستجو کنیم و ‌نظامات اجتماعی هم متغیرهای مستقل آن لااقل در کوتاه مدت در دست ما نیست.

وی بیان کرد: تا زمانی که کودکان، نوجوانان بزرگسالان به راحتی در فضای مجازی وقت بگذرانند باید شاهد اتفاقات و آسیب‌های اجتماعی مختلفی از جمله نبود قوام خانواده‌ها، افزایش طلاق و خودکشی و خیانت در هر جامعه بود.

بطحایی پیگیری را اصلی‌ترین عامل در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و گفت: استفاده از ظرفیت سمن‌ها در بحث پیشگیری از آسیب‌ها اجتماعی از نقش موثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی برخوردار خواهد بود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403111813684
  • خبرنگار : 50037