ویژه برنامه «مهرواره امام حاضر» در قم برگزار می‌شود

ویژه‌ برنامه «مهرواره امام حاضر» به مناسبت جشن ولادت امام زمان(عج) و با مشارکت اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان قم، برگزار می‌شود.

این محفل ادبی با حضور استاد محمدعلی مجاهدی و اجرای شهرام شکیبا همراه خواهد بود. همچنین حاج امیر کرمانشاهی به مدیحه‌خوانی خواهد پرداخت.

شاعران برجسته‌ای از سراسر کشور، از جمله محسن صرامی، عباس شاه‌زیدی، محمدحسین ملکیان، سید محمدحسین حسینی، علیرضا نورعلی‌پور، محمدعلی بیابانی، هادی جان‌فدا، جواد هاشمی، محسن قاسمی، نوید پورمرادی و احمد علوی در این نشست به شعرخوانی خواهند پرداخت.

از دیگر بخش‌های ویژه این برنامه می‌توان به رونمایی از نماهنگ «تا همیشه آفتاب»، برگزاری نمایشگاه کتاب، کافه گفتگو، برنامه‌های ویژه کودک و نوجوان و معرفی فراخوان «امام حاضر» اشاره کرد.

علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند روز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۹:۳۰ در تالار مرکزی شهر قم حاضر شوند. عموم خانواده‌ها برای حضور در این محفل معنوی دعوت هستند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403111813589
  • خبرنگار : 50455