دو استارت‌آپ برای ساخت نسل بعدی تلسکوپ‌ها با هم ادغام شدند

استارت‌آپ‌های «OurSky» و «پلین‌ویو اینسترومنتز» با هم ادغام شدند تا نسل بعدی تلسکوپ‌ها را برای برقراری ارتباطات فضایی بسازند.

به گزارش ایسنا، در یک شب صاف بهاری در میشیگان، ستارگان هم‌تراز شدند اما نه آن طور که «نیک کیم»(Nick Kim) از شرکت «آپفرانت ونچرز»(Upfront Ventures) انتظار داشت.

به نقل از تک‌ کرانچ، کیم به تازگی یک برنامه جذب سرمایه به ارزش ۹.۵ میلیون دلار را برای شرکت نرم‌افزار «OurSky» سرپرستی کرده بود و مشتاق بود ببیند که «پلین‌ویو اینسترومنتز»(PlaneWave Instruments) شریکش در ساخت تلسکوپ چه کاری می‌تواند انجام دهد. آن شب وقتی تلسکوپ‌ها را در تأسیسات تولیدی پلین‌ویو راه‌اندازی کردند، کیم منتظر ماند.

کیم گفت: زمان زیادی طول کشید تا تلسکوپ‌ها اولین تصویر را دریافت کنند. آنها از همه امکانات مانند نرم‌افزارهای متن‌باز که به نوعی با هم ترکیب می‌شدند، استفاده می‌کردند.

با وجود طول کشیدن این فرآیند، کیم ناراحت نشد و هیجان‌زده بود. او به یاد دارد که با خود فکر می‌کرد: به همین دلیل است که آسمان باید وجود داشته باشد. چه تطابق کاملی!

این تطابق آن قدر خوب بود که اکنون OurSky و پلین‌ویو در حال ادغام شدن هستند تا یک شرکت جدید را به نام «آبزروبل اسپیس»(Observable Space) ایجاد کنند.

«دن رولکر»(Dan Roelker) بنیان‌گذار OurSky و «ریچارد هدریک»(Richard Hedrick) بنیان‌گذار پلین‌ویو معتقدند که این کار، استفاده از تلسکوپ‌ها را آسان‌تر می کند و یکپارچگی بازارهای جدید را امکان‌پذیر می‌سازد؛ به ‌ویژه با در نظر گرفتن این موضوع که موقعیت آنها را به عنوان تنها سازنده تلسکوپ مستقر در آمریکا تثبیت می‌کند. آنها در حال حاضر ناسا، نیروی فضایی آمریکا و مرکز نجوم «دانشگاه ایالتی جورجیا» را به عنوان مشتری خود در نظر گرفته‌اند.

هدریک گفت: رویای من این بود که همه اجزای تلسکوپ را - حتی قطعاتی را که نمی‌فروشیم - یکپارچه‌سازی کنم و سپس به یکپارچه‌سازی کنترل تلسکوپ بپردازم. برای ما خیلی بدیهی بود که با هم کار کنیم.

رولکر که معاونت مهندسی نرم‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) را از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ بر عهده داشت، گفت که کاربران تلسکوپ باید با مشکل یکپارچگی دست‌وپنجه نرم کنند. رولکر خاطرنشان کرد که راهبرد پلین‌ویو با نرم‌افزار OurSky این مشکلات را از بین می‌برد.

رولکر گفت که حل کردن مشکل ادغام، فرصتی برای رشد بازار تلسکوپ است. پلتفرمی که OurSky ساخته است، به همین نام ادامه خواهد داشت و فروش تلسکوپ‌ها با نام تجاری پلین‌ویو ادامه خواهد یافت.

این کار می‌تواند چندین مزیت را به همراه داشته باشد که عبارتند از فراهم کردن امکان تقلید از قابلیت‌های چند تلسکوپ در یک مکان واحد یا حتی در سرتاسر جهان برای کاربران یا برقراری ارتباطات فضایی به کمک لیزر و کاهش هزینه‌ها.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403111813362
  • خبرنگار : 71604