نخستین کافه کتاب زندان‌های فارس راه‌اندازی شد

همزمان با ایام دهه فجر، نخستین کافه کتاب زندان‌های استان فارس امروز، ۱۷ بهمن‌ در مجتمع اندرزگاهی بزرگسالان زندان مرکزی شیراز راه‌اندازی شد.

کافه کتاب زندان عادل‌آباد شیراز با ۳۰۰۰ جلد کتاب، اولین مجموعه کتابخانه‌محور است که فعالیت‌های انجمن‌های کتابخوان و محافل ادبی متنوع مانند کتابخوان، خلاصه‌نویسی، معرفی کتاب و دعوت از نویسندگان و ... را با محوریت تشکل‌های  زندانی‌محور دنبال می‌کند.

طی روزهای اخیر، در پویش اجتماعی «نقطه رهائی» که به اهدای کتاب به زندان‌ها اختصاص داشت، ۹۰۰۰ جلد کتاب از سوی مردم و نهاد کتابخانه‌های فارس به زندان‌های استان اهدا شده است.

زندان‌های استان فارس هم‌اینک دارای ۱۹ کتابخانه مشارکتی، ۴۰  شعبه کتابخانه اندرزگاهی و بیش از ۱۷۰ هزار جلد کتاب در ۲٠ موسسه کیفری تابعه این استان هستند.

به گزارش ایسنا، طی روزهای گذشته و در قالب اجرای پویش «نقطه رهایی» تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل زندان‌های فارس و اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی این استان منعقد شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111713155
  • خبرنگار :