امروز چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه به همت اداره کل شیلات گیلان دومین جشنواره طبخ انواع غذا بر پایه استفاده از ماهی کیلکا و با حضور بیش از ۳۰ گروه شرکتکننده در بندرانزلی برگزار شد.
در حاشیه این مراسم محمدصالح ضیایی، فرماندار شهرستان بندرانزلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: به دنبال استمرار جشنواره کیلکا ماهیان که به همت اداره کل شیلات استان گیلان در بندرانزلی برگزار شد، هستیم.
وی با اشاره به اینکه بندرانزلی به عنوان تنها بندر صیادی کیلکا در استان گیلان است، تصریح کرد: باید این ظرفیت و پتانسیل را که به عنوان برند بندرانزلی است و این شهرستان تنها بندر صید کیلکا در استان گیلان است را با جدیت دنبال کنیم.
ضیایی با بیان اینکه طبق آمار ۳۸ درصد از مسافران ورودی به استان گیلان مقصد نهایی خود را شهرستان بندرانزلی انتخاب میکنند، افزود: با همکاری شهرداری و شورا بتوانیم در ایام نوروز و تابستان که بیشترین میزان گردشگر را در شهرستان شاهد هستیم با برگزاری چنین غرفههایی در نقاط پر تردد شهر گردشگران را با این غذاها آشنا کنیم.
همچنین کوروش خلیلی، مدیرکل شیلات گیلان در حاشیه این جشنواره در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دومین جشنواره کیلکا ماهیان با استقبال بیشتری از سال قبل که دوره اول این جشنواره بود مواجه شد.
وی افزود: سال قبل ۲۰ گروه شرکتکننده با ارائه ۷۰ نوع غذا با استفاده از کیلکا در اولین جشنواره حضور داشتند و امسال شاهد حضور بیش از ۳۰ گروه و طبخ و ارائه غذاهای متنوعتری نسبت به سال گذشته بودیم.
خلیلی با ییان اینکه ترویج آبزیپروری یکی از وظایف حاکمیتی شیلات محسوب میشود، تصریح کرد: برگزاری این جشنواره نیز در همین راستا برگزار شد و امیدواریم با برگزاری چنین جشنوارههایی بتوانیم آبزیمصرفی را بیش از پیش در سبد غذایی خانوارها شاهد باشیم.
مدیرکل شیلات گیلان تاکید کرد: علیرغم اینکه کیلکا غذای ارزانی محسوب میشود ولی بیشترین میزان پروتئین قابل جذب را برای بدن دارد و وقتی بحث غذای سلامت مطرح میشود ماهی کیلکا جایگاه بالایی دارد.
خلیلی با تاکید بر اینکه تلاش داریم این جشنواره شهرستانی با برند بزرگتر برگزار شود، گفت: دلیل انتخاب بندرانزلی برای برگزاری این جشنواره به این دلیل بود که بندرانزلی تنها بندر فعال استان گیلان در حوزه صید کیکا است.
انتهای پیام